Wij zijn Matrix Fitness

In welke branche jij je ook bevindt, Matrix Fitness levert de fitnessapparatuur, de ondersteuning en de service die je helpt bij de werving van nieuwe klanten, het behouden van bestaande klanten en de groei van jouw onderneming.

Bij Matrix bepaal je samen met onze experts de ideale samenstelling van jouw (fitness)concept. Daarna helpen we jou dit te realiseren, ongeacht jouw branche, en de grootte van de ruimte of budget. Mede door de samenwerking met onze exclusieve partners, geniet je van een uitgebreid assortiment cardio- en krachttoestellen. Maar daar houdt het voor ons niet op. We zetten ons dagelijks in om meer te zijn dan alleen een leverancier van goede toestellen; we willen jouw partner zijn. Een partner die excellente service levert, persoonlijk contact onderhoudt en jou ondersteunt bij jouw business. Denk daarbij aan advies bij de inrichtingsplannen, steun bij vraagstukken omtrent je businessplan, financiering, enzovoort. Wij stellen graag onze kennis, die vergaard is door jarenlange ervaring en expertise, ter beschikking.

Lease Matrix Fitnessapparatuur
Als je geïnteresseerd bent in een goed alternatief voor kopen, heeft Matrix een financiële partner op het gebied van leasing en financiering. Onze programma's bieden flexibele en aantrekkelijke voorwaarden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem voor meer informatie contact met ons op via +31 (0)30 – 24 45 435.

Branches

 • Fitnesscentra

  Fitnesscentra

  Je beseft dat jouw fitnessonderneming meer is dan slechts een grote ruimte gevuld met toestellen. Je creëert een stimulerende omgeving waar mensen het fijn vinden om te sporten en elkaar te ontmoeten. Waar iedereen met plezier en passie werkt aan zijn of haar gezondheid, conditie en/of lichaamsvorm.

  Lees volledig artikel Lees volledig artikel
 • Medisch & Revalidatie

  Medisch & Revalidatie

  Jouw cliënten willen een gezond lichaam zonder pijn en ongemakken. Als fysiotherapeut help je ze dit doel te bereiken met resultaatgerichte oefeningen en praktisch advies. Onze professionele kracht- en cardiotoestellen kunnen jou daarbij ondersteunen.

  Lees volledig artikel Lees volledig artikel
 • Onderwijs

  Onderwijs

  Obesitas onder jongeren is een serieus probleem vandaag de dag. ‘Te jong te dik’ is een risico voor de gezondheid op latere leeftijd en een slechte uitgangspositie voor een voorspoedige maatschappelijke carrière. Steeds meer onderwijsinstellingen nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid door het inrichten van een goed geoutilleerde fitnessruimte.

  Lees volledig artikel Lees volledig artikel
 • Overheid

  Overheid

  Gemeenschapsgeld moet verstandig worden uitgegeven. Het is tenslotte –letterlijk– geld van ons allemaal. Fitnessapparatuur in overheids‘dienst’ is scherp geprijsd, gaat lang mee, heeft lage onderhoudskosten en functioneert uitstekend. Alle burgers kunnen zich in deze eisen vinden.

  Lees volledig artikel Lees volledig artikel
 • Bedrijven

  Bedrijven

  Gezonde, vitale en fitte medewerkers zijn goed voor jouw bedrijf. Ze zijn minder vaak ziek, herstellen sneller als ze toch ziek worden en zijn zelfs vaak productiever. Dit wordt gestaafd door onderzoek verricht door TNO. Investeren in bedrijfsfitness levert dus een hoog rendement.

  Lees volledig artikel Lees volledig artikel
 • Hotels & Wellness

  Hotels & Wellness

  Als gastheer doe je er alles aan om het jouw gasten naar de zin te maken. Je ziet hen graag tevreden komen, met plezier verblijven en enthousiast weer weggaan. Zodat ze een volgende keer automatisch weer bij jou terugkomen.

  Lees volledig artikel Lees volledig artikel
 • Topsport

  Topsport

  Als topsporter is het beste nog niet goed genoeg. Om het ultieme sportresultaat te bereiken moet je trainen met de beste toestellen. Je focust je op je einddoel en kunt je tijdens de trainingen niet veroorloven dat het gereedschap niet volledig naar wens is.

  Lees volledig artikel Lees volledig artikel
 • Personal Training

  Personal Training

  Een persoonlijke band met je cliënten, dat is jouw kracht. En als professional in de fitnessbranche heb je behoefte aan apparatuur waar jouw cliënten optimaal op kunnen trainen. De toestellen moeten veilig zijn en gebruiksvriendelijk, laagdrempelig en effectief.

  Lees volledig artikel Lees volledig artikel
 • Wooncomplexen

  Wooncomplexen

  De huizenmarkt is momenteel een kopersmarkt. Het aanbod is groot en prijzen staan onder druk. Wil je jouw luxe appartementencomplex onderscheiden van jouw concurrenten? Dan is het inrichten van een prachtige fitnessruimte een doeltreffende investering.

  Lees volledig artikel Lees volledig artikel
 • Particulieren

  Particulieren

  Jouw agenda staat vol met afspraken en verplichtingen. In je vrije tijd kies he daarom voor zoveel mogelijk gemak en flexibiliteit. Dat betekent wellicht dat je af en toe lekker thuis wil trainen. En gelijk heb je!

  Lees volledig artikel Lees volledig artikel