Terug naar overzicht Terug naar overzicht

Hotels & Wellness

Als gastheer doe je er alles aan om het jouw gasten naar de zin te maken. Je ziet hen graag tevreden komen, met plezier verblijven en enthousiast weer weggaan. Zodat ze een volgende keer automatisch weer bij jou terugkomen.

Het runnen van een fitnessruimte is niet jouw core-business. Toch wil je jouw gasten de gelegenheid bieden te trainen in een volwaardige setting. Een goede workout past namelijk steeds meer in de dagelijkse routine van veel van uw gasten. Daarom biedt Matrix je een indrukwekkend portfolio van premium cardio- en krachtapparatuur met een luxe uitstraling en intuïtief in gebruik.
 
Wij kunnen je helpen met het maken van een inrichtingsplan en jou adviseren hoe je jouw fitnessruimte optimaal te benutten. Onze toestellen zijn nagenoeg onderhoudsvrij, en door de uitstekende servicevoorwaarden en onze monteurs die zeven dagen per week beschikbaar zijn, heb je er geen omkijken naar.
 
Neem vrijblijvend contact met ons op: samen kunnen we een onuitwisbare indruk maken op zelfs jouw meest kritische gast.

Persoonlijk advies nodig?

Heeft u een vraag of opmerking over onze fitnessapparatuur of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Wijnand Weijman - Account manager Vertical Wijnand Weijman Account manager Vertical 06 86 80 05 49
Ivo Rottiné - Account manager Vertical Ivo Rottiné Account manager Vertical 06 86 80 05 51

Nieuwsbrief Matrix Fitness. Schrijf u hier in.

Als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe toestellen en interessante acties.