Terug naar overzicht Terug naar overzicht

Medisch & Revalidatie

Jouw cliënten willen een gezond lichaam zonder pijn en ongemakken. Als fysiotherapeut help je ze dit doel te bereiken met resultaatgerichte oefeningen en praktisch advies. Onze professionele kracht- en cardiotoestellen kunnen jou daarbij ondersteunen.

Zo sluiten de toestellen aan op de kwalificaties die vereist zijn bij de huidige beweegprotocollen. De beschikbare ruimte in een fysiopraktijk is over het algemeen een stuk kleiner dan in een sportclub. Wij leveren toestellen waarmee veel verschillende oefeningen kunnen worden gedaan op een minimum aan vloeroppervlak, zoals onze gerenommeerde ‘Functional Trainer’, en adviseren jou graag over een zo efficiënt mogelijke inrichting van de praktijkruimte.  

Matrix Fitness is een specialist op het gebied van revalidatie en adviseert daarbij de medische sector in de preventieve werking van sporten en bewegen. Maar ook denken wij met je mee over manieren om het doelgroepgebied van jouw praktijk te vergroten en jouw kennis zodanig in te zetten dat je de investering in apparatuur snel terugverdient. Interesse? Neem dan snel contact met ons op.
 
 

Persoonlijk advies nodig?

Heeft u een vraag of opmerking over onze fitnessapparatuur of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Wijnand Weijman - Account manager Vertical Wijnand Weijman Account manager Vertical 06 86 80 05 49
Ivo Rottiné - Account manager Vertical Ivo Rottiné Account manager Vertical 06 86 80 05 51
Serge Lauwers - Accountmanager Vertical Serge Lauwers Accountmanager Vertical 06 28 45 01 73

Nieuwsbrief Matrix Fitness. Schrijf u hier in.

Als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe toestellen en interessante acties.