Terug naar overzicht Terug naar overzicht

Onderwijs

Obesitas onder jongeren is een serieus probleem vandaag de dag. ‘Te jong te dik’ is een risico voor de gezondheid op latere leeftijd en een slechte uitgangspositie voor een voorspoedige maatschappelijke carrière. Steeds meer onderwijsinstellingen nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid door het inrichten van een goed geoutilleerde fitnessruimte.

Door leerlingen mee te laten helpen anderen te begeleiden, worden handvatten aangereikt voor sociale vaardigheden die belangrijk zijn voor het maatschappelijk functioneren.
 

Bovendien draagt het bij aan de werving van studenten als hen een fantastisch geoutilleerde gym ter beschikking staat. En het verleidt wellicht ook de docenten om hun dagelijkse workout te doen…

 

Matrix adviseert je graag bij de aanschaf van de juiste toestellen. Maar we gaan een stap verder.  We leveren beweegprogramma’s voor L.O. docenten en we dienen de schoolleiding van advies met betrekking tot het optimaal laten functioneren van de sportfaciliteit.

Persoonlijk advies nodig?

Heeft u een vraag of opmerking over onze fitnessapparatuur of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Wijnand Weijman - Account manager Vertical Wijnand Weijman Account manager Vertical 06 86 80 05 49
Ivo Rottiné - Account manager Vertical Ivo Rottiné Account manager Vertical 06 86 80 05 51

Nieuwsbrief Matrix Fitness. Schrijf u hier in.

Als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe toestellen en interessante acties.