Terug naar overzicht Terug naar overzicht

Topsport

Als topsporter is het beste nog niet goed genoeg. Om het ultieme sportresultaat te bereiken moet je trainen met de beste toestellen. Je focust je op je einddoel en kunt je tijdens de trainingen niet veroorloven dat het gereedschap niet volledig naar wens is.

Matrix begrijpt deze topsport-mentaliteit. Voor judoka Henk Grol bijvoorbeeld richtten we een persoonlijke gym in met toestellen, aangepast op zijn niet geringe krachten en (daardoor) onconventionele wensen. Ben je ook op zoek naar een fitnessleverancier die meedenkt om jouw specifieke topsportwensen te verwezenlijken, zoek dan niet verder. Ons team van specialisten informeert je graag over de mogelijkheden en zijn jouw sparring partner bij de zoektocht naar jouw ideale trainingsconfiguratie. Wij schromen niet ‘out of the box’ te denken, sterker nog, juist daar ligt onze kracht.

Persoonlijk advies nodig?

Heeft u een vraag of opmerking over onze fitnessapparatuur of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Wijnand Weijman - Account manager Vertical Wijnand Weijman Account manager Vertical 06 86 80 05 49
Ivo Rottiné - Account manager Vertical Ivo Rottiné Account manager Vertical 06 86 80 05 51

Nieuwsbrief Matrix Fitness. Schrijf u hier in.

Als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe toestellen en interessante acties.