Terug naar overzicht Terug naar overzicht

Wooncomplexen

De huizenmarkt is momenteel een kopersmarkt. Het aanbod is groot en prijzen staan onder druk. Wil je jouw luxe appartementencomplex onderscheiden van jouw concurrenten? Dan is het inrichten van een prachtige fitnessruimte een doeltreffende investering.

Onze experts kunnen je helpen met het maken van een inrichtingsplan en het samenstellen van het ideale assortiment. Wij garanderen je de hoogste kwaliteit en excellente service. Op onze toestellen krijg je namelijk de beste en meest uitgebreide garantievoorwaarden van de branche. Zo blijft jouw fitnessruimte van hoge kwaliteit, ook na jaren intensief gebruik.
 
Wooncomplexen voor ouderen
De mens leeft steeds langer. De zorg wordt steeds duurder. Bewegen is de belangrijkste en eenvoudigste manier waardoor de kwaliteit van leven verlengd en verbeterd kan worden. Krachttraining is voor ouderen belangrijk om de natuurlijke spierafname tegen te gaan. Een fitnessruimte met de juiste cardio- en krachtapparatuur is voor jouw wooncomplex daarom een onmisbare voorziening.
 
Matrix levert apparatuur die gemakkelijk te bedienen is op alle niveaus en bovenal veilig is. Ook oefeningen in het kader van fysiotherapie zijn hiermee goed uit te voeren. Heb jij behoefte aan een duidelijk advies over het gebruik van fitnessapparatuur in een ouderen-omgeving of het opzetten van activiteitenprogramma’s? Ook hierbij kunnen onze adviseurs je uitstekend van dienst zijn. Zo geven wij handen en voeten aan het ‘active aging’-principe dat ernaar streeft om een betere kwaliteit van leven voor de ouder wordende mens mogelijk te maken. Een gelukkige ‘bijkomstigheid’ is dat daardoor de zorg op termijn ook nog goedkoper wordt!
 

Persoonlijk advies nodig?

Heeft u een vraag of opmerking over onze fitnessapparatuur of iets anders? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij zullen u zo spoedig mogelijk helpen.

Wijnand Weijman - Account manager Vertical Wijnand Weijman Account manager Vertical 06 86 80 05 49
Ivo Rottiné - Account manager Vertical Ivo Rottiné Account manager Vertical 06 86 80 05 51

Nieuwsbrief Matrix Fitness. Schrijf u hier in.

Als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe toestellen en interessante acties.