Terug naar overzicht Terug naar overzicht

NIEUW: AirdyneX

November '17 - Vanaf heden is ons productportfolio uitgebreid met de innovatieve AirdyneX van Octane Fitness. Dit CrossFit geaccrediteerde toestel is dankzij zijn eenvoudige gebruik en diversiteit een musthave voor Small Group- en Functional Training maar ook voor HIIT-trainingen. Benieuwd naar alle pluspunten van de AirdyneX? Lees dan snel verder.

Nobody said it was easy
Een uitspraak die absoluut van toepassing is op de AirdyneX. Want één ding is zeker; een work-out op dit toestel is per definitie intensief. Een haat-liefde verhouding is dan ook niet uitgesloten ;-) Maar liefde zal er zeker zijn voor het comfort van de AirdyneX. Zo zorgt de enkelvoudige riemaandrijving voor soepele, natuurlijk aanvoelende bewegingen, wat met een kettingaandrijving niet te evenaren is.

Real-time feedback
Uiteraard wil je ook weten wat voor resultaten je daadwerkelijk boekt tijdens zo’n keiharde work-out, meten is tenslotte weten! Het geïntegreerde console van de AirdyneX geeft sporters real-time feedback over hun work-out, waaronder de hartslag, RPM, afstand en het totaalaantal verbrande calorieën.

Alles-in-één 
Wat maakt de AirdyneX nou echt zo bijzonder? Sporters kunnen met de AirdyneX wisselen tussen een total body work-out en een upper body work-out. Sporters zijn de ‘motor’ van de AirdyneX, zij bepalen namelijk zelf de intensiteit en de weerstandslevels van het toestel. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde total body work-out. Op hun beurt activeren de MultiGrip handlebars juist de verschillende spieren in het bovenlichaam tijdens een enkele upper body work-out.

Kortom: the best of both worlds, in één toestel!

Ben jij iemand die zich liever laat overtuigen door beelden dan woorden? Bekijk dan hier de promovideo, waarin je de AirdyneX in actie ziet.

I want more!
Hebben we je na het lezen van dit nieuwsitem nieuwsgierig(er) gemaakt en wil je meer informatie ontvangen? Dat kan! Neem contact met ons op via marketing@matrixfitness.nl of + 31 (0) 30 24 45 435. 
 

Meer nieuws

  • Even voorstellen

  • Spectaculaire heropening Body Action Schagen

  • #VictoryStartsHere

Nieuwsbrief Matrix Fitness. Schrijf u hier in.

Als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwe toestellen en interessante acties.