AirdyneX

Meer informatie

Nobody said it was easy
Ons productportfolio is uitgebreid met de innovatieve Octane AirdyneX. Dit Crossfit geaccrediteerde toestel is dankzij zijn eenvoudige gebruik en diversiteit een musthave voor Small Group- en Functional Training maar ook voor HIIT-trainingen.

Functionaliteiten

 • Een work-out op dit toestel is per definitie intensief, maar tegelijkertijd ook comfortabel. De enkelvoudige riemaandrijving zorgt namelijk voor soepele, natuurlijk aanvoelende bewegingen, wat met een kettingaandrijving niet te evenaren is.
 • Het geïntegreerde console van de AirdyneX geeft sporters real-time feedback over hun work-out, waaronder de hartslag, RPM, afstand en het totaalaantal verbrande calorieën. Onmisbaar bij elke work-out; meten is ten slotte weten!
 • Sporters bepalen zelf de intensiteit en de weerstandslevels van het toestel, voor een ongeëvenaarde total body work-out. De MultiGrip handlebars activeren juist weer de verschillende spieren in het bovenlichaam tijdens een enkele upper body work-out.

Geïnteresseerd in de producten van Matrix Fitness?

Wilt u onze toestellen zien, voelen of aan een test onderwerpen? U bent van harte welkom in onze showroom in Houten. Bel of mail even om een afspraak te maken, dan laat een van onze adviseurs u kennismaken met de toestellen!

info@matrixfitness.nl
+31(0)30 24 45 435
Neem contact op

AirdyneX

AirdyneX
 • Fitnesscentra

  Uw fitnesscentrum is meer dan een onderneming die draait om cijfers. Het gaat om sporters, (in)spannende lessen, de perfecte inrichting en een sterke visie. Matrix Fitness begrijpt dat en wil uw partner zijn in de fitnessbranche.

  We zijn een sparringpartner die u naast kwalitatief hoogwaardige cardio- en krachttoestellen ook graag service verleent, persoonlijk contact onderhoudt en u ondersteunt bij uw business.

 • Fysiopraktijken

  Uw cliënten willen een gezond lichaam zonder pijn en ongemakken. Als fysiotherapeut helpt u ze dit doel te bereiken met resultaatgerichte oefeningen en praktisch advies.

  Onze professionele kracht- en cardiotoestellen kunnen u daarbij ondersteunen. We garanderen u hoge kwaliteit en adequate service.

 • Matrix voor Thuis

  Uw agenda staat vol met afspraken en verplichtingen. In uw vrije tijd kiest u daarom voor zoveel mogelijk gemak en flexibiliteit. Dat betekent wellicht dat u af en toe lekker thuis wil trainen. En gelijk heeft u!

  Matrix Fitness biedt uitkomst in de vorm van professionele fitnesstoestellen voor thuisgebruik. Haal de kwaliteit van het fitnesscentrum, inclusief de uitgebreide service en garantie, naar uw huis. Wat zal het zijn? Een loopband, roeier, fiets of crosstrainer?