Wij zijn Matrix Fitness

Wij van Matrix Fitness leveren hoogwaardige fitnesstoestellen. Als dochter van het in Taiwan opgerichte Johnson Health Tech kunnen we de voordelen van een mondiaal gevestigd bedrijf bieden met de meerwaarde van een lokale organisatie. Dat betekent dat u geniet van een ver doorontwikkeld uitgebreid assortiment cardio- en krachttoestellen en tegelijkertijd profiteert van onze snelle en uitgebreide service op maat. We zetten ons dagelijks in om meer te zijn dan alleen een leverancier van goede toestellen; we willen uw partner zijn. Een partner die service levert, persoonlijk contact onderhoudt en u ondersteunt bij uw business.

Is uw interesse in ons bedrijf gewekt? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We ontvangen u graag!

Werken bij Matrix Fitness? Bekijk hier onze openstaande vacatures.


 

Waarom kiezen onze klanten voor ons?

 • betrouwbare toestellen van topkwaliteit
 • uitgebreid assortiment cardio en kracht
 • de meest uitgebreide garanties van de branche
 • snelle en adequate service
 • ervaren, behulpzame professionals
 • meerwaarde door nét dat stapje extra

Werken bij Matrix?

Ben jij een teamplayer? Klant- en service gericht? Wellicht zijn we dan op zoek naar jou!

Bekijk de vacatures »

info@matrixfitness.nl +31(0)30 24 45 435 info@matrixfitness.nl +31(0)30 24 45 435

De gezichten achter Matrix Benelux

Ali Mani

Teamleider logistiek ali.mani@matrixfitness.nl 06 34 00 09 54

Na 11 jaar teamleider van het magazijn van een opticien te zijn geweest, maakte Ali in 2007 de overstap naar Matrix Fitness. Hij staat bekend als altijd vrolijk en hardwerkend. “Ik breng de leveringen naar onze klanten en zorg ervoor dat alle geleverde toestellen goed worden aangesloten. Ik vind het leuk dat ik door dit werk zoveel mensen leer kennen. Ik probeer altijd net een beetje meer te leveren dan van me wordt verwacht en ga pas met een goed gevoel naar huis als ik zeker weet dat de klant blij is met mijn afhandeling.”

{show more employees}
 • Fitnesscentra

  Uw fitnesscentrum is meer dan een onderneming die draait om cijfers. Het gaat om sporters, (in)spannende lessen, de perfecte inrichting en een sterke visie. Matrix Fitness begrijpt dat en wil uw partner zijn in de fitnessbranche.

  We zijn een sparringpartner die u naast kwalitatief hoogwaardige cardio- en krachttoestellen ook graag service verleent, persoonlijk contact onderhoudt en u ondersteunt bij uw business.

 • Fysiopraktijken

  Uw cliënten willen een gezond lichaam zonder pijn en ongemakken. Als fysiotherapeut helpt u ze dit doel te bereiken met resultaatgerichte oefeningen en praktisch advies.

  Onze professionele kracht- en cardiotoestellen kunnen u daarbij ondersteunen. We garanderen u hoge kwaliteit en adequate service.

 • Matrix voor Thuis

  Uw agenda staat vol met afspraken en verplichtingen. In uw vrije tijd kiest u daarom voor zoveel mogelijk gemak en flexibiliteit. Dat betekent wellicht dat u af en toe lekker thuis wil trainen. En gelijk heeft u!

  Matrix Fitness biedt uitkomst in de vorm van professionele fitnesstoestellen voor thuisgebruik. Haal de kwaliteit van het fitnesscentrum, inclusief de uitgebreide service en garantie, naar uw huis. Wat zal het zijn? Een loopband, roeier, fiets of crosstrainer?