Om te ondersteunen bij het creëren van uitdagende groepstrainingen biedt Matrix Fitness het Matrix Ride en MX4 trainingsprogramma aan.  Het Matrix Ride programma maakt het voor trainers eenvoudig om een groepsfietsles te geven die leden stimuleert en enthousiasmeert door te focussen op verschillende metrics. MX4 focust zich daarentegen op 4 belangrijke (training)pijlers: cardio, power, strength & endurance. Deze pijlers zorgen voor een complete trainingservaring. Iedere work-out kan worden aangepast en is daardoor geschikt voor leden met uiteenlopende fitnessniveaus. De clubinstructeurs worden getraind door een speciaal opgeleide Matrix  Master Trainer. Maak deze keer kennis met Master Trainer Marieke Verleg. We vroegen Marieke het (sport)hemd van haar lijf en stelde haar dertien vragen.

 

Hoe ben je met Matrix in contact gekomen?

Via accountmanager Guido Thiessens die regelmatig de club bezoekt waar ik werkzaam ben.

Wat is je favoriete fitnessoefening?

De deadlift en dan vooral de sumo variant.

Wat is je minst favoriete fitnessoefening?

Squats. Vre-se-lijk.

Wat doe je naast je werk als Matrix Master Trainer?

Ik ben fitnessmanager bij FitFactory XL in Eersel. Daarnaast ben ik samen met mijn partner eigenaar van Collective Sports waarbij we personal training, voedingsadvies en workshops aanbieden.

Wie is jouw sportidiool?

Die heb ik niet echt. Iedere sporter die met hard werken en passie zijn óf haar top bereikt, vind ik bewonderenswaardig.

Wat is jouw motto/quote/spreekwoord?

‘’Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan’’ – Pippi Langkous

Wat is je favoriete Matrix toestel?

De CXP indoor cycling bike!

Wat mag er niet ontbreken in jouw gymbag?

Een haarelastiekje.

Welke rare gewoontes heb jij als trainer?

Ik geef de meeste small group trainingen een naam.

Wat zijn je hobby’s naast trainen?

Het trainen en coachen van mijn dochter’s hockeyteam.

Wat is jouw grootste succes/blunder?

Blunders heb ik genoeg, dus laten we het sportief houden;-). Mijn allereerste dag ooit in de fitness vroeg iemand of ik wilde spotten bij een squat. Ik zei heel overtuigend JA, maar had geen idee waar ik moest staan. Dus ik vroeg “waar wil je dat ik ga staan?” waarop de klant me heel vreemd aankeek. Jaren later blijkt dit natuurlijk de domste vraag die ik kon stellen…

Mijn grootste succes is eigenlijk iedere keer als ik in staat ben iemand te helpen met sport en/of voeding waardoor deze persoon gezonder en gelukkiger wordt.

Wat is jouw grootste Victory?

Mijn carrièreswitch van kantoor naar gym.

Wat moeten we nog meer van je weten?

Dat ik eigenlijk een beetje een nerd ben met een grote liefde voor StarWars, Marvel en DC.

Meer weten over MX4 Meer weten over Matrix Ride