Om te ondersteunen bij het creëren van uitdagende groepstrainingen biedt Matrix Fitness het Matrix Ride trainingsprogramma aan. Dit programma maakt het voor trainers gemakkelijk om een groepsfietsles te geven die leden stimuleert en enthousiasmeert door te focussen op de verschillende metrics. De instructeurs worden getraind door een speciaal opgeleide Matrix Ride Master Trainer. Om één van onze Master Trainers beter te leren kennen stelden wij dertien vragen aan Annabel van Leeuwen.

Hoe ben je met Matrix in contact gekomen?

Ik heb altijd in de fitnessbranche gewerkt waarin ik vaak op Matrix- apparatuur heb getraind. Vervolgens ben ik via een oud-collega bij Matrix terecht gekomen en werk hier sinds 2017 met veel plezier!

Wat is je favoriete fitnessoefening?

Mijn favoriete fitnessoefening is toch wel de deadlift. Ik vind het een krachtige oefening waarmee je bijna alle spiergroepen aan het werk zet.

Wat is je minst favoriete fitnessoefening?

Hip thrusts zou ik het liefst overslaan, de spierpijn erna… oef.

Wat doe je naast MX Master training? Dagelijkse job?

Ik werk op de Sales Support afdeling bij Matrix Fitness! Binnen deze functie ondersteun ik onze accountmanagers en zorg dat alle orders netjes in behandeling worden genomen. Ik volg en controleer het orderproces en ben pas tevreden als de klant alle bestelde machines in bezit heeft!

Wie is jouw sportidool?

Ik neem mijn petje af voor atleten als Rico Verhoeven en Jetze Plat. Hun drive om de beste te zijn én te blijven is fantastisch en bewonderenswaardig.

Wat is jouw motto/quote/spreekwoord?

Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. 😉

Wat is je favoriete Matrix toestel?

De CXP-bike! Set your Target.

Wat mag er niet ontbreken in jouw gymbag?

Een Iphone met lekkere trainingsmuziek, hartslaghorloge en -band en een lekkere bodylotion voor na de training.

Welke rare gewoontes heb jij als trainer?

Ik zing heel vals mee met de muzieknummers…

Wat zijn je hobby’s naast trainen?

Ik ga graag uit eten en sta ook zelf veel in de keuken. Daarnaast ga ik graag op pad met mijn gezin en vriendinnen!

Wat is jouw grootste succes/blunder?

Een lege muzieklijst in mijn les behoort toch wel tot een grote blunder. Of vergeten mijn telefoon op vliegtuigstand te zetten, waarna mijn telefoon in de les afgaat met een irritante beltoon. Aan de andere kant ben ik goed in improviseren en kan ik goed inspelen op onverwachte situaties.

Wat is jouw Victory?

Mijn victory is dat ik als eerste dame het heb weten te schoppen tot de Eerste Divisie in het Nederlands heren ijshockey.

Wat moeten we nog meer van je weten?

Ik kijk er naar uit om samen met professionals uit de branche de producten van Matrix Fitness goed neer te zetten!

Meer weten over Matrix Ride