Eén partner die je fysiotherapiepraktijk ondersteunt. Matrix staat je terzijde vanaf het moment dat je op zoek gaat naar de juiste toestellen van je oefenpraktijk en blijft je bijstaan tijdens de hele periode dat je de fitnesstoestellen in gebruik hebt. Ontdek in een notendop wat Matrix voor je kan betekenen.

Medische fitnesstoestellen-lijn

Dat Matrix fitnesstoestellen levert, is vanzelfsprekend. De lijnen die aangeboden worden, bieden een breed scala aan unieke kenmerken en sprekende designs. Naast de fitnesstoestellen die ingezet worden in de algehele fitnessindustrie, hebben we bij Matrix ook een speciale medische fitnesstoestellen-lijn. Reguliere toestellen hebben voor de fysiotherapie een gebrek aan revalidatiemogelijkheden en ze kunnen minder makkelijk aangepast worden op verschillende lichaamstypes en fysieke beperkingen. De medische fitnesstoestellen-lijn van Matrix is MED CE gecertificeerd en biedt verbeterde veelzijdigheid en verstelbaarheid om kracht op te bouwen en de mobiliteit van patiënten te verbeteren.

De ontwikkeling van de medische toestellen
Inrichting oefenruimte

De praktijkruimte is het zichtbare hart van de organisatie. Het is de plek waar alle bedrijvigheid te zien is. Het moet dan ook niet alleen een functionele, rendabele ruimte zijn, maar het is tegelijkertijd het uithangbord van je praktijk. Het inrichten van zo’n ruimte is een vak apart. Matrix ziet het als haar doel om een perfecte oefenzaal te leveren die past bij de ideeën, behandelmethodes en doelen die je als fysiotherapeut hebt. Die drie zaken zijn dan ook de basis voor het inrichten van een ruimte, niet de fitnesstoestellen. De toestellen staan volgens ons altijd ten dienste van jouw werk.

Optimale oefenruimte voor een gezonde organisatie
Service & garantie

Het dagelijkse gebruik van de fitnesstoestellen vraagt om (preventief) onderhoud. We begrijpen bij Matrix als geen ander dat werktijden van de fysiotherapie niet altijd in kantooruren vallen en dat een oefenruimte geen tien toestellen per soort herbergt. Ieder toestel dat er staat moet dan ook te allen tijde werken. Matrix voert daarom in samenwerking met een breed netwerk aan service engineers door heel Nederland preventief onderhoud uit. In geval van onvoorziene gebreken zorgen we dat een toestel niet langer dan 48 uur stilstaat. Voorrijdkosten worden niet doorberekend. Service is voor Matrix namelijk vanzelfsprekend. De garantie die we bieden is daarnaast veel uitgebreider dan gebruikelijk is in de industrie. Waar concurrenten 1, misschien 2 jaar garantie bieden, geven wij met zekerheid 3 á 4 jaar garantie op onze fitnesstoestellen.

Hoe onderhoud je je fitnesstoestellen?
Advies en financieringsmogelijkheden

Naast de toestellen, de inrichting van je ruimte en de voor ons vanzelfsprekende service en garantie, ondersteunen we je ook bij de financiering van je doelen. We werken samen met gerenommeerde leasemaatschappijen met kennis van de fysiotherapie en van de toestellen. Ook werken we samen met adviesgroep Wittemeer. Zij ondersteunen je met het bewerkstelligen van de fysiotherapiepraktijk als gezond bedrijf. Daarbij kijken ze naar het totale plaatje van je onderneming en zijn ze een ervaren sparringpartner, interimmanager en/of begeleider bij je dagelijkse praktijkvoering.

Financieren van je doelen en ambities: zo kan het wél
Meer dan fitnesstoestellen

Bij Matrix kijken we verder dan alleen naar de toestellen. Het is de basis van onze dienstverlening, maar we doen meer. We bieden je de ondersteuning voor je fysiotherapiepraktijk.

Vernieuwende verdienmodellen voor de fysiotherapie

Lees verder:

Lees meer over service en onderhoud