Onze aanpak

Jij razendsnel pijnvrij, sterker en fitter, dat is de corebusiness van ‘Veel Beter’ fysiotherapie Almere. Alle fysieke verbindingen met jouw pijnklacht en/of blessure bekijken we: waarbij we de onderste steen boven halen. Spier, diepe fascie, zenuwen, botten en gewrichtsbanden: meer invalshoeken betekent een completer beeld. Simpel! De therapie, een strikt bepaalde combinatie van manuele behandeling en fysieke training, is gericht op het creëren van een situatie waarin het lijf ongestoord kan repareren wat stuk is of kan verhelpen wat misloopt.

We werken aan het verminderen van de pijn die je voelt. Pijn vertraagt herstel en heeft nadelige, soms blijvende, gevolgen. Alles dat van invloed kan zijn op je blessure bekijken, corrigeren en trainen we. Een verminderde of slechte conditie, verkorte spieren, een tekort aan kracht of een beperkte bewegingsvrijheid kunnen een razendsnel herstel in de weg staan. We verbeteren jouw specifieke fitness: jouw lijf moet aankunnen wat jij ervan vraagt. Iedere sport vereist een geheel eigen combinatie van onder andere kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen.

Veel Beter Fysiotherapie Almere is een academische praktijk voor fysiotherapie, een leerschool voor afgestudeerde fysiotherapeuten. De fysiotherapeuten volgen een veeleisende, interne opleiding. Veel Beter heeft een eigen research & development afdeling waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de meest recente medische ontwikkelingen. Innovatie en studie staan hier hoog op de prioriteitenlijst.