FIND YOUR VICTORY MET ARD & LIES

Ard Schenk – schaatslegende, wil vitaal blijven

Maar liefst drie gouden Olympische medailles heeft Ard op zijn naam staan. Hij domineerde ‘back in the days’ het internationale schaatsen. Inmiddels is Ard de 70 gepasseerd en hoe fit ook, ook hij merkt dat het lichaam wat langzamer herstelt. Het is dus belangrijk de balans te vinden tussen goede voeding, rust en bewegen. Ard is een inspiratie voor de ouder wordende mens, hij toont aan dat het absoluut mogelijk is om tot op hoge leeftijd een gezond en actief leven te leiden.

Ard: “Het merendeel van de mensen heeft mogelijkheden om gezond oud te worden in eigen hand. Mijn victory is vitaal te blijven ondanks het feit dat ik iedere dag een beetje ouder word.”

Lies van Herpen – huisvrouw, wil gezond ouder worden

Lies start iedere dag in ‘haar’ fitnesscentrum met anderhalf uur bewegen; cardio- én krachttraining. Nu ze eind zestig is, beseft ze meer dan ooit hoe belangrijk het is om te blijven bewegen. Daarnaast eet ze gezond en neemt voldoende rust. Doordat ze fit is, geniet ze extra van het leven.

Lies: “Je moet eigenlijk proberen om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. En niet op de bank te blijven zitten, zeker niet als je ouder wordt. Mijn victory is fit en gezond ouder worden en te genieten van het leven.”

MEER WETEN? MEEDOEN?
Leden en niet-leden inspireren hun persoonlijke doel, hun victory te bepalen én te behalen?
Meld je dan hier aan en introduceer deze campagne in jouw club.