FIND YOUR VICTORY MET HENK & MIKE

Henk Grol – judoka, wil een medaille in Tokyo 2020

De Olympische Spelen van Tokyo 2020 worden de vierde en tevens laatste Spelen van Henk. Hij hoopt daar zijn carrière met een medaille af te sluiten. Henk won eerder een bronzen plak op de spelen in Beijing en Londen en werd meerdere malen Europees Kampioen. Henks loopbaan als topsporter was niet altijd makkelijk. Zijn wilskracht, discipline en motivatie waren de pijlers waar hij steeds op terugviel en die hem succes brachten. Zo hoopt Henk amateursporters zoals Mike Kip te inspireren bij eventuele tegenslagen toch door te gaan en niet op te geven.

Henk: “Ik geloof dat als je ergens voor gaat en je stopt er alles in dat je er ook iets voor terugkrijgt. Dat geeft een enorme kick. Mijn victory is een medaille op de Olympische Spelen van Tokyo.”

Mike Kip – magazijnmedewerker, wil op gewicht blijven

Niet mee kunnen met de gymles op school, gepest worden door je klasgenoten. Op jonge leeftijd kreeg Mike te maken met de negatieve gevolgen van zijn overgewicht. Lang heeft hij geprobeerd het weg te lachen maar het raakte hem natuurlijk wel. Uiteindelijk besloot Mike dat het genoeg was en begon hij met sporten om af te vallen. En met succes, hij raakte tenminste 50 kilo kwijt. Nooit wil hij terug naar die jongen van toen. Sporten is écht onderdeel van zijn leven geworden.

Mike: “Wees niet bang om de stap te zetten naar de sportschool want er lopen genoeg mensen die hetzelfde zijn zoals jij. Mijn victory is om op gewicht te blijven.”

MEER WETEN? MEEDOEN?

Leden en niet-leden inspireren hun persoonlijke doel, hun victory te bepalen én te behalen?
Meld je dan hier aan en introduceer deze campagne in jouw club.