FIND YOUR VICTORY MET JETZE & ALOYS

Jetze Plat – handbiker & triatleet, wil 2 gouden medailles in Tokyo 2020

Op zijn vijfde kreeg Jetze zijn eerste handbike zodat hij zelf naar school kon fietsen. Dat bleek niet altijd even makkelijk, een klein jongetje dat moet fietsen met zijn armen. Doorzettingsvermogen maakte voor hem het verschil tussen niks kunnen of echt zelfstandig worden. Ondertussen heeft Jetze een indrukwekkend aantal kampioenstitels op zijn naam staan. Jetze’s doel is op de Paralympische Spelen in Tokyo minimaal 2 gouden medailles in de wacht te slepen.

Jetze: “Iets in één keer halen dat is eigenlijk niet eens leuk. Soms moet het gewoon eerst mislukken om vervolgens te zien hoe gaaf het is als je het wél haalt. Mijn victory is twee gouden medailles winnen op de Paralympische Spelen van Tokyo.”

Aloys Bijl – ambtenaar, wil fit & gezond 120 jaar worden

Na een half jaar door een fikse burn-out uit de roulatie te zijn geweest besloot Aloys de knop om te zetten en keihard aan zijn terugkeer te werken. De burn out, mede veroorzaakt door de traumatische ervaringen die hij opdeed als jonge militair in het oorlogsgebied in Libanon, maakte dat hij zichzelf niet meer herkende. Door middel van sport, beweging en ontspanning kwam hij er bovenop en voelt zich beter dan ooit.

Aloys: “Ik denk dat als je blijft zitten op die bank, dan ga je het niet redden tot die 120. Althans, dat is wel mijn doel, mijn streven, ik wil eruit halen wat erin zit. Mijn victory is fit & gezond 120 jaar oud worden.”

MEER WETEN? MEEDOEN?
Leden en niet-leden inspireren hun persoonlijke doel, hun victory te bepalen én te behalen?
Meld je dan hier aan en introduceer deze campagne in jouw club.