FIND YOUR VICTORY MET LAURINE & MAARTEN

Laurine van Riessen – baanwielrenster, wil een medaille in Tokyo 2020

In 2010 won Laurine een bronzen medaille op de 1000 meter tijdens de Winterspelen in Vancouver. Vervolgens maakte ze een bijzondere overstap van het langebaanschaatsen naar het baanwielrennen. Slechts anderhalf jaar voor de Spelen in Rio koos Laurine definitief voor het fietsen en nu wil ze er alles uit halen wat erin zit. Laurine heeft de mogelijkheid om de eerste vrouw van Nederland te worden die een Olympische medaille op de Winter- én Zomerspelen haalt. Ze hoopt amateursporters te inspireren en ook nieuwe dingen te proberen als het om bewegen gaat.

Laurine: “Soms is de drempel om iets nieuws te gaan doen misschien net een beetje hoog. Maar het is de kunst je daar overheen te zetten en het tóch te proberen. Mijn victory is een medaille op de Olympische Spelen in Tokyo.”

Maarten de Raad – flight operations analyst, wil de Ultra-Trail du Mont-Blanc finishen

Het gevoel dat je niet op de juiste koers zit was precies de reden dat Maarten drie jaar geleden zijn baan en zijn huis opzegde, een camper bouwde en besloot te gaan reizen. Weg van alles, bestemming onbekend. Het gaf hem de mogelijkheid na te denken over zijn toekomst en nieuwe plannen te maken. In deze periode was sport voor Maarten een belangrijke drijfveer. Zijn passie? Trailrunning. Terug in Nederland blijft hij zichzelf uitdagen door mee te doen aan deze zware hardloopwedstrijden en traint hiervoor zowel in de gym als buiten.

Maarten: “Je lichaam kan zoveel meer dan je denkt, blijf jezelf daarom altijd uitdagen. Mijn victory is om de Ultra-Trail van Chamonix te lopen en voor het donker binnen te zijn.”

MEER WETEN? MEEDOEN?
Leden en niet-leden inspireren hun persoonlijke doel, hun victory te bepalen én te behalen?
Meld je dan hier aan en introduceer deze campagne in jouw club.