FIND YOUR VICTORY MET MARIT & KITTY

Marit Bouwmeester – zeilster, wil goud in Tokyo 2020

Het leven van een topsporter gaat gepaard met ups en downs. Zo won Marit zilver op de Olympische Spelen in Londen, maar dat vond haar coach niet voldoende. Ze knokte nog harder en won vier jaar later goud in Rio. Een belangrijk succesmoment in haar carrière. Marit geeft aan dat als je iets echt wilt, je leven daarop inricht en bereid bent er vol voor te gaan dat je het uiteindelijk ook kunt halen. Dit geldt ook voor vele amateursporters. Haar tip? Zoek een trainingsmaatje en vier je successen.

Marit: “Samen sporten werkt gewoon het beste want je hebt én een stok achter de deur én je hebt even een sociaal contactmoment. Mijn victory is een gouden medaille op de Olympische Spelen in Tokyo.”

Kitty Riedewald – psychiater, wil lichamelijk & geestelijk fit blijven

Een pittige baan als psychiater waarbij sommige dingen die je hoort echt kunnen blijven hangen. Daar heeft Kitty regelmatig mee te maken. Sporten is voor haar dan ook een echte uitlaatklep. Ze kan zich dan volledig focussen op haar training. Het helpt enorm wat stress los te laten en een plekje te geven. Een pittige workout aan het einde van de dag lukt soms wel, soms gaat het minder. Hoe dan ook, ze is wél geweest.

Kitty: “Sporten is essentieel voor je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Het één kan niet zonder het ander. Mijn victory is lichamelijk en geestelijk fit blijven.”

MEER WETEN? MEEDOEN?
Leden en niet-leden inspireren hun persoonlijke doel, hun victory te bepalen én te behalen?
Meld je dan hier aan en introduceer deze campagne in jouw club.