FIND YOUR VICTORY campagne

WAT IS JÓUW PERSOONLIJKE DOEL?

De wereld van topsport is mooi maar betekent óók hard werken en veel doorzettingsvermogen. De weg naar een Europees kampioenschap, een wereldkampioenschap of de Olympische Spelen betekent trainen, trainen, trainen. Matrix is trots ‘onze’ atleten te mogen ondersteunen op hun weg naar Tokyo en het behalen van hun victory daar: het winnen van (liefst een gouden) medaille.

Olympisch kampioen worden of blijven is hetgeen waar judoka Henk Grol, zeilster Marit Bouwmeester, triatleet & handbiker Jetze Plat en baanwielrenster Laurine van Riessen nu voor trainen. Maar je hoeft geen topsporter te zijn om een overwinning te behalen. Dat kan een wedstrijd zijn waar je voor traint, of – meer lange termijn gezien – fit & vitaal oud wil worden, op gewicht wil blijven of geestelijk & lichamelijk gezond wil blijven.

Maak kennis met onze amateursporters, geen topatleten, wél sporters. Wat drijft hen en wat is hun victory? Laat je inspireren door de verhalen van Mike Kip, Lies van Herpen, Aloys Bijl, Kitty Riedewald en Maarten de Raad. Matrix roept samen met fitnessclubs in Nederland mensen op hun eigen doel te omschrijven, op zoek te gaan naar hún victory.

Matrix introduceert de Find Your Victory-Beweegcampagne. Deze nieuwe campagne roept deelnemers op hun persoonlijke doel, hun victory te bepalen én te behalen. Het hebben van een doel geeft immers richting, het biedt focus en een beeld van wat je wilt bereiken. Dit kunnen grote en kleine doelen zijn. Zoals een aantal kilo afvallen, trainen voor een marathon of het opbouwen van een betere conditie. De campagne duurt 6 weken, vanzelfsprekend dat sommige doelen niet binnen 6 weken behaald kunnen zijn. Echter de start is dan wél gemaakt en het behalen van een subdoel is tenslotte ook een overwinning. #findyourvictory

Heb je een fitnesscentrum of fysiotherapiepraktijk en wil je bestaande én nieuwe leden motiveren en helpen hun victory te bepalen en hun doel te halen?
Doe dan mee en schrijf je in! Matrix biedt een uitgebreid kant-en-klaar marketingpromotiepakket met off- & online middelen om ‘Find Your Victory’ succesvol te promoten.