Henk Grol – judoka. Won een Olympische bronzen medaille op de Spelen in Beijing en Londen. Henk heeft maar één doel voor ogen en dat is die volgende medaille. Henk heeft een bewonderenswaardige drive in zijn sport en daarom ondersteunen wij deze judoka in zijn ambities.

Henk Grol werd in 2008 Europees Kampioen judo. In datzelfde jaar veroverde hij een bronzen plak op de Olympische Spelen in Beijing. Op de Spelen in Londen won hij brons. Na zijn tweede Bronzen plak werd Henk nog tweemaal Europees kampioen in 2015 en 2016. Deze indrukwekkende prijzenkast maakt Henk het boegbeeld van de Nederlandse judo.

DE GEDREVENHEID VAN HENK GROL
Het ging Henk niet altijd voor de wind; op sommige beslissende momenten schoot hij nét tekort. Toch zet hij alles op alles om het beste uit zichzelf te halen. Strijdlustig als nooit tevoren en gesteund door de kracht van Matrix. Anton Geesink werd in 1964 Olympisch kampioen in Tokyo. Tokyo wordt Henk z’n vierde Spelen. Zijn doel? Anton Geesink evenaren, zijn derde Olympische medaille halen en daarmee zijn carrière met een medaille afsluiten op diezelfde ‘heilige’ judomat in Tokyo, tijdens de Spelen van 2020. Let’s go Henk!

MADE BY DRIVE. MADE BY AMBITION. MADE BY MATRIX.