Ranki Oberoi – verspringer. Won een gouden medaille op de WK Para Atletiek in Dubai met een nieuw Nederlands record van 7.39 meter. Ranki focust zich nu op de kwalificatie voor de Paralympische Spelen in Tokyo, waar hij een gouden medaille wil winnen.

Al enige tijd is Matrix sponsor van Rotterdam Topsport. Momenteel bereiden 50 sporters zich in Rotterdam voor op de Olympische Spelen. Ze werken, wonen, studeren of trainen daar. Om deze sporters te helpen, heeft Rotterdam Topsport een programma ontwikkeld, op weg naar Tokyo, dat de sporters koppelt aan het bedrijfsleven. Matrix is officieel partner van dit programma en mag daarom een van de Rotterdamse atleten begeleiden naar de Spelen. ‘Onze’ atleet is Ranki Oberoi. Hij is para-atleet en zal op de Paralympische Spelen proberen een medaille te halen. We helpen hem graag om die droom te realiseren!

Ranki heeft een verstandelijke beperking en komt uit in de klasse T20. Hij is in 2009 begonnen met atletiek, en doet dat sinds 2014 al para atleet. In 2016 werd deze sympathieke atleet 4e op de Olympische Spelen van Rio. Hij doet er nu alles aan om in Tokyo wél op het podium te belanden. En dan liefst op de hoogste trede daarvan. Matrix ondersteunt hem onder meer door het maken van content voor zijn social media kanalen.