Rico Verhoeven – meervoudig wereldkampioen kickboksen. Rico heeft de onuitputtelijke drang om zijn wereldtitel te verdedigen en te behouden, die vergelijkbaar is met onze ambitie om de beste in onze bedrijfstak te zijn en te blijven. Daarom ondersteunen wij deze kickbokser onder andere met onze apparatuur. We present you, the one and only Rico Verhoeven. 

De drang van Rico om zijn titel te verdedigen en te behouden, is vergelijkbaar met onze ambitie om de beste in onze bedrijfstak te zijn en te blijven. Met onze apparatuur willen we sporters maximaal ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Daarom is ons sponsorship met Rico een regelrechte voltreffer. Zowel Rico als Matrix laat zich niet van de troon stoten: hij traint hard en vecht voor de eer, wij leveren kick-ass materiaal. Vanaf 2017 is de sympathieke kickbokser ambassadeur van Matrix Fitness. Als onderdeel van de samenwerking hebben we RV Sports, het fitheidscentrum van Rico, volledig ingericht met Matrix apparatuur.

Rico Verhoeven:

Voor de beste prestaties in de ring, moet ik kunnen trainen op de allerbeste fitnessapparatuur

Mijn trainingsapparatuur moet bovendien wel tegen een ‘stootje’ kunnen. Daarom heb ik gekozen voor Matrix Fitness als sponsor van mijn toestellen. De term ‘Victory Starts Here’ van Matrix Fitness sluit perfect aan bij mijn doel: Het behouden van mijn wereldtitel!”

Made by Discipline. Made by RESPECT. Made by Matrix.

 

 

Rico als ambassadeur voor de 10@10 Challenge

Vrijdag 16 november 2018 heeft Rico Verhoeven, onze ambassadeur een bezoek gebracht aan CBS De Zevensprong. De basisschool in Krabbendijke heeft de workout gewonnen door deel te nemen aan de 10@10 Challenge, een initiatief van Matrix Fitness om alle kinderen in Nederland in beweging te brengen en te laten ervaren hoe leuk bewegen is. Basisscholen in Nederland werden uitgedaagd om samen om 10:00 uur 10 minuten te bewegen. Aan CBS De Zevensprong de eer om de Wereldkampioen Kickboksen te mogen verwelkomen voor een live workout met alle kinderen van de school. De fun spat van het scherm! Check hier de aftermovie!

Meer over 10@10

Winners Workout Rico Verhoeven

Rico vs. Rico. The King of kickboxing in actie tijdens een hardcore work-out! Do we need to say more? #VictoryStartsHere