redenen om voor Matrix Fitness te kiezen

Onze oorsprong ligt in Taiwan. We horen bij het familiebedrijf Johnson Health Tech dat sinds 1975 fitnesstoestellen fabriceert. JHT telt wereldwijd 25 dochters en dat levert flinke voordelen op. We delen onderling specialistische kennis uit, om zeer geavanceerde toestellen te ontwikkelen. Door de schaalgrootte blijft de prijs aantrekkelijk. Wij delen die kennis graag met onze klanten in Nederland. Sinds 2006 zijn we hier actief en na een stevige sprint zijn we inmiddels de hardst groeiende speler in de markt.

Dat we snel groeien is geen toeval. Onze cultuur draait om innoverend denken, verwelkomt nieuwe ideeën en waardeert creativiteit bij het aangaan van uitdagingen. Sinds de oprichting in 1975 is het motto ‘we believe in inspiring people to live healthier happier lives’.

Design

Het resultaat is dat we de standaard voor design hebben verhoogd. Door als geen ander te luisteren naar de behoeften van klanten zijn we innoverend in een sector waar jarenlang dezelfde producten werden gebruikt.

Producten

Wij bieden het meest complete assortiment van de sector. We hebben een zeer breed assortiment aan fitnesstoestellen voor cardio en krachttraining.  Daarnaast bieden we oplossingen voor groepstraining. En de technologie waarmee jouw fitnesscentrum zich onderscheidt. Onze toekomstgerichte ontwerpen bieden alle partijen een nieuwe trainingservaring en maken de interactie met onze toestellen steeds slimmer, eenvoudiger en aangenamer.

Kwaliteit

Wereldwijd kiezen de beste fitnesscentra, revalidatiecentra en bedrijven voor ons omdat Matrix zich keer op keer bewijst en beloftes nakomt. We tonen onze kracht door de kwaliteit die we leveren: onze toestellen zijn duurzamer en onze motoren draaien soepeler. De interfaces zijn geoptimaliseerd voor fitnessomgevingen, we hebben lage krachttoestellen die het gezichtsveld niet hinderen en bijzonder veel aandacht voor detail op elk gebied.

Service

Hulp nodig? Je kunt altijd op ons rekenen als je op zoek bent naar assistentie of antwoord wilt op je vragen. Daarbij bieden we 3 jaar garantie onze fitnesstoestellen. Onze service is niet kapot te krijgen – dat is de Matrix mentaliteit.

Meer weten?

Neem contact op via het onderstaande formulier.