Matrix voor fitnesscentra:

Je kunt bij Matrix terecht voor de volledige inrichting van je cardio- & krachttrainingsruimte. Daarnaast plaatsen we met liefde ook de nieuwste Training Cycles in één van je groepsleszalen. Recent geïntroduceerd, de CXC, CXM en CXP Target Training Cycles. Deze fietsen beschikken allemaal over hetzelfde ergonomische design en zijn met de dezelfde precisie ontworpen. Het verschil zit in de consoles.

 

Fitnesscentra & boutique studio’s

Matrix is exclusief partner en distributeur van eGym. Deze bijzondere lijn van volautomatische krachttoestellen is een aanvulling op ons assortiment en is perfect in te zetten voor Boutique Studio-concepten. eGym maakt krachttrainen makkelijk, leuk en motiverend en is in ieders drukke dag in te passen met een work-out van maar 30 minuten.

 

personal training

Een persoonlijke band met je cliënten, dat is jouw kracht. En als professional in de fitnessbranche heb je behoefte aan apparatuur waar jouw cliënten optimaal op kunnen trainen. Onze professionele apparatuur is een perfecte aanvulling op jouw expertise. Daarnaast kunnen we je adviseren in zaken die verder reiken dan de ‘hardware’, zoals bijvoorbeeld financierings- of inrichtingsplannen.