bodyLIFE Innovatie Award

De zoektocht naar het meest vernieuwende product/programma/concept in de fitnessbranche van het afgelopen jaar is weer gestart. En… de S-Force Performance Trainer heeft een derde plek veroverd.

Wat maakt de S-Force Performance Trainer zo bijzonder?

De S-Force combineert een uniek ontworpen cyclische sprintbeweging met twee actieve posities en een magnetisch weerstandssysteem, om snelheid en kracht op te bouwen. Of je hem nu gebruikt voor sporttraining, als onderdeel van je circuitprogramma, voor small group training of stand-alone op je cardiovloer; sporters kunnen met de S-Force rekenen op een work-out to the max. #maytheforcebewithyou.
De trainingsprotocollen voor HIIT-training, die specifiek werden ontwikkeld met de S-Force in gedachten, combineren het exclusieve – door Matrix ontwikkelde – Sprint 8 programma met tal van HIIT-laders, om jouw sporters tot het uiterste te drijven. Je kunt er zeker van zijn dat deze intensieve protocollen het natuurlijke groeihormoon activeren, waardoor sporters in een kortere tijd meer vet verbranden en spiermassa opbouwen.

Laat je je liever overtuigen door beelden? Check dan de video hieronder.

Meer weten over de S-Force? Neem contact met ons op.