Fitfair: It’s a wrap!

Op 24 & 25 november vond in de Jaarbeurs Utrecht de tweede editie plaats van Fitfair: hét netwerk- en lifestyle event van het jaar. En – als hoofdsponsor van dit event – was Matrix Fitness er natuurlijk ook bij! Tijdens het tweedaagse fitnessspektakel bood Matrix een programma vol inspirerende lezingen, waar alle aspecten van ondernemen in de fitnessindustrie centraal stonden. Bezoekers lieten zich inspireren door sprekers als Herman Rutgers, Mark Tuitert, Tom Barten en nog veel meer!

Hieronder kun je een overzicht vinden van alle lezingen die zijn gehouden tijdens de Fitfair! Meer informatie over dit event ontvangen of Matrix Fitness? Stuur een mail naar events@matrixfitness.nl. 

ZATERDAG 24 NOVEMBER

Welkom in de fitnessbranche
Tijden: 10.30 – 11.15 uur
Spreker: Herman Rutgers

Niemand minder dan Herman Rutgers, onder andere actief als Board Member van EuropeActive, trapt het seminarprogramma van Matrix Fitness tijdens de Fitfair af! Herman neemt jou in vogelvlucht mee door de ontwikkelingen binnen de fitnessindustrie: met het oog op het verleden, het heden maar vooral met het oog op de toekomst.

Boutique fitness: trend of hype? (Engelstalig)
Tijden: 11.45 – 12.30 uur
Sprekers: Steve Barrett, Herman Rutgers, Peter Wolfhagen & Mia B. Smith

Boutique Fitness. Een topic, waar tegenwoordig veel over wordt gesproken en gedaan. Is Boutique Fitness een tijdelijke hype, of is het over komen waaien uit Amerika en ‘here to stay’? Dit – én meer – staat centraal tijdens een interactieve discussie, waar ook het publiek een actieve rol heeft…

      

Van topsporter naar ondernemer
Tijden: 12.45 – 13.30 uur
Spreker: Mark Tuitert

Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert besloot in 2014 zijn schaatsen aan de wilgen te hangen en zich verder op ondernemersgebied te ontwikkelen. Dit ging alles behalve in een rechte lijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je je energie bewaart en dat je – ook in de moeilijke periodes – door kunt gaan? Tijdens zijn lezing neemt Mark jou mee in zijn persoonlijke verhaal over de transitie ‘van topsporter naar ondernemer’ en geeft hij jou handige tips & tricks, om te blijven genieten van wat je het liefst doet: ondernemen!

Interview: Hoe bouw je een sterk merk?
Tijden: 13.45 – 14.30 uur
Interview: Joel Beukers

‘GA VOOR GOUD’. Eén van de legendarische uitspraken van fitnessgoeroe Joel Beukers. Maar achter zijn ‘schreeuwerige’ personage, zit een dynamische ondernemer die extreme doelen stelt – en er alles aan doet om deze te halen. Hoe kreeg hij het voor elkaar om binnen twee jaar een mega krachtig fundament te leggen voor zijn merk ‘Joel Beukers’? In een openhartig interview vertelt hij zijn persoonlijke geheim tot succes. Tipje van de sluier: véél scoopies erbij ;-).

Hoe vergroot je de waarde van jouw onderneming?
Tijden: 14.45 – 15.30 uur
Spreker: Remco Stekelenburg

Dagelijks zet jij je gepassioneerd in om je bedrijf te laten groeien, want als ondernemer ken je geen limits. Maar de vraag – die je jezelf ongetwijfeld weleens stelt – is ‘hoe vergroot je de waarde van jouw onderneming’? Voor zowel jouw organisatie, jouw team, jouw klanten maar ook voor jou als individu? Sluit aan bij dit seminar en laat je inspireren door Remco Stekelenburg – founder van o.a. EasyActive – over het vergroten van de waarde van jouw business!

ZONDAG 25 NOVEMBER

The industry is changing: verander je mee?
Tijden: 10.30 – 11.15 uur
Spreker: Peter Wolfhagen

De wereld om ons heen verandert. Een aantal voorbeelden uit de praktijk, Kodak, Nokia, V&D. Bedrijven die de turbulente tijden – waarin verandering essentieel is – niet overleefde. Ook de fitnessindustrie is continue in beweging. In zijn presentatie geeft Peter Wolfhagen jouw concrete tips & tricks voor om je als (toekomstig) ondernemer ‘staande te houden’ in de – ook voortdurende – veranderende fitnessindustrie!

De kansen van Boutique Fitness (Engelstalig) 
Tijden: 11.45 – 12.30 uur
Sprekers: Steve Barrett, Mia B. Smith

Boutique Fitness. Een nieuw fenomeen, waarbij focus, experience & branding de magische sleutelwoorden vormen. Steve Barrett – Director of Group Training Matrix Fitness – en Mia B. Smith – bekend van haar befaamde L.A. Boutique Fitness Tours – vertellen op enthousiaste wijze wat de kansen zijn van Boutique Fitness voor jouw onderneming. Inspiratie gegarandeerd!

 

Ben jij klaar voor het volgende level in jouw PT business?
Tijden: 12.45 – 13.30 uur
Spreker: Albert Elsenaar

Als beroepsprofessionals in de sportsector zagen huidige zakenpartners Albert Elsenaar en Tommy Kruisinga hoe de markt met grote snelheid veranderde, waarbij kwaliteit minder belangrijk werd. Hier wilden zij verandering in brengen, door juist de focus te leggen op kwaliteit én resultaat. Vanuit deze gedachte is Inner Stance® ontstaan: High-end Performance Training voor de toegewijde mens. Vanuit een krachtig commitment en door recht op hun doel af te gaan is Inner Stance in een korte tijd explosief gegroeid. Niets staat Tommy en Albert in de weg, ze dealen met omstandigheden, hebben geen excuses en verliezen nooit hun doel uit het oog. Albert Elsenaar neemt je mee in zijn verhaal, laat je zien wat er bij jou wellicht ontbreekt en leert je hoe ook jij meer succes en resultaat kunt creëren in jouw PT business.

Interview: Hoe bouw je een sterk merk?
Tijden: 13.45 – 14.30 uur
Interview: Tom Barten

Personal Body Plan: een concept waar ondernemer Tom Barten jarenlang ijverig aan werkte op zijn zolderkamer. Een decennium later is dit plan uitgegroeid tot een fenomeen waarmee ruim 20.000 mensen aan de slag zijn gegaan. Indrukwekkend! Maar hoe heeft Tom deze gigantische groei gerealiseerd? In dit interview vertelt hij jou alles over zijn ‘weg naar succes’.

De kansen in de markt van vergrijzing
Tijden: 14.45 – 15.30 uur
Spreker: William Burghout

Veel ondernemers worstelen met de vergrijzing in Nederland. Ze zien de toename van het aantal ouderen, maar weten nog niet hoe ze op deze ontwikkeling kunnen inspelen. Toch zijn de kansen en belangen groot: vanaf 2019 mag de helft van de volwassen Nederlanders zich 50plus noemen. Hoe profiteer je met jouw fitnessorganisatie van de kansen die ontstaan? Marketingspecialist William Burghout licht dit in zijn lezing de ‘Generation Journey’ toe en biedt jou concrete, nieuwe handvaten om in te spelen op vergrijzing.