Na drie succesvolle edities van Powerful ondernemen in de Fysiotherapie, organiseert Matrix Fitness opnieuw een exclusief netwerkevent voor ondernemers uit de paramedische sector. Het event vindt plaats op donderdag 14 maart in Tiel en staat volledig in het teken van Marketing & Positionering in een veranderd zorglandschap.

Tijdens deze inspirerende avond gaat ABN AMRO in op het belang van een sterke positionering en merkstrategie. Met welke veranderingen krijgt u als fysiotherapeut te maken? Verandert uw verdienmodel en hoe kunt u zich daar dan op voorbereiden?  Van der Valk Vitaal vertelt vervolgens hoe zij een succesvolle (marketing)strategie neerzetten. Daarna aandacht voor Mind Your Market. Oprichter Dani Hemelrijk behandelt het vraagstuk op welke wijze je als ondernemer een heldere strategie ontwikkelt en vertaalt naar een concreet marketingplan, aan de hand van een fysio casus uit zijn dagelijkse praktijk.

De avond wordt op spetterende & humoristische wijze afgesloten door niemand minder dan topspreker Jaap Bressers. Inspiratie gegarandeerd!

LET OP! Reservelijst

Om de kwaliteit van dit event te waarborgen, zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op dit moment zijn alle plekken helaas vergeven.
Wilt u graag op de hoogte gehouden worden indien er een plek vrijkomt? Meld u dan aan voor onze reservelijst. Indien er een plek vrijkomt, nemen wij direct contact met u op.

Details
Powerful ondernemen in de Fysiotherapie – Welke rol speelt een succesvolle (marketing)strategie in een veranderd zorglandschap?
Donderdag 14 maart | vanaf 18.00 uur
Locatie: Van der Valk Tiel