Twee keer per week…

Eind 2017 werd door de Gezondheidsraad de nieuwe Beweegrichtlijnen gepresenteerd. Eén van de belangrijkste aanvullingen op de oude Beweegnormen is het advies om tenminste 2x per week aan spier- en botversterkende activiteiten te doen. Daar moeten we als branche natuurlijk op inspringen!

Spier- en botversterkende activiteiten zijn natuurlijk niets meer en niets minder dan spier- of krachtoefeningen. Het belang en de voordelen van krachttraining zijn in onze branche uiteraard bekend, maar het is goed dat dit nu ook door de overheid wordt onderkend. Zo kunnen we samen deze boodschap extra naar buiten brengen om bestaande én potentiële sporters in alle fitnesscentra in Nederland en Vlaanderen meer en vaker laten bewegen. Met een nadrukkelijke rol voor 2x per week spiertraining…

Nieuw! Nationale Spiercampagne 15 oktober t/m 25 november 2018

Matrix Fitness introduceert de Nationale Spiercampagne. Een zesweekse campagne mede ondersteund door partners als NL Actief, Nieuwe Gezondheid en Kenniscentrum Sport. Bedoeld om (nieuwe) leden uit te dagen minimaal 2x per week krachttraining te doen. Om zoveel mogelijk Nederlanders en Vlamingen te bereiken zoeken we fitnesscentra die in de periode van 15 oktober t/m 25 november deze Nationale Spiercampagne in hun club willen organiseren. Creëer reuring in de club, én daarbuiten, met als ultiem doel het winnen van nieuwe leden en het langer behouden van bestaande leden!

Meedoen is makkelijk én je steunt het goede doel

Matrix heeft een compleet digitaal marketing promotiepakket ontwikkeld dat bestaat uit diverse off- & online materialen. Alle materialen zijn voorzien van de ludieke slogan “Doe jij het ook 2x per week?” waarbij met een knipoog geïnteresseerden worden aangezet tot sporten. Klik hier voor een sneak preview van de promomaterialen.

De Nationale Spiercampagne heeft als doel dat mensen meer en vaker gaan bewegen waarbij de nadruk ligt op spiertraining. Bewegen is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld voor ruim 20.000 kinderen met een spierziekte. Daarom heeft Matrix besloten alle inkomsten rondom deze Nationale Spiercampagne te doneren aan Spieren voor Spieren. Wil je meedoen aan de Nationale Spiercampagne, dan doneer je een eenmalig bedrag van €99 aan Spieren voor Spieren. Hierna ontvang je de link naar het marketing promotiepakket waar je alle materialen gemakkelijk kunt downloaden.

Verder is er ook aan een 6-weeks krachttrainingsprogramma gedacht! Personal Trainer & Lifestyle Coach Radmilo Soda schreef speciaal voor deze campagne een krachttrainingsprogramma voor beginners. Een kant-en-klare training van 12 work-outs, bedoeld voor 2x per week een krachttraining. Voor deze work-outs gebruik je bestaande krachttoestellen en losse trainingsmaterialen. Heb je als club eGym in je trainingsruimte staan, dan kun je uiteraard ook eGym inzetten voor deze campagne.

Doe je mee? Meld je snel aan en maak kans op een bezoek van Radmilo Soda in je club

Meld je aan via onderstaand formulier, informeer alvast je team en Matrix doet de rest!
Onder de eerste 10 aanmeldingen verloten wij de komst van Radmilo Soda in jouw club op maandag 15 oktober voor de officiële aftrap van de Nationale Spiercampagne.

Meer details weten? Klik dan hier voor alle ins & outs rondom de campagne.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via marketing@matrixfitness.nl of bel naar +31 (0)30 24 45 435 (NL) of +32 (0)3 232 87 76