Nieuw! Vanaf 30 november is ons productportfolio uitgebreid met de innovatieve Octane Max Trainer. Deze HIIT-topper is dankszij zijn eenvoudige gebruik en diversiteit een musthave voor Small Group en Functional training. 

Dit krachtige HIIT toestel motiveert door unieke work-outs en is dé aanvulling op je bestaande Small Group Training, omdat de gebruikers direct aan de slag kunnen zonder tijd te verspillen aan het instellen van het toestel.

Smart console

Het geïntegreerde  console van de Max Trainer geeft sporters real-time feedback. Hierdoor zie je in een oogopslag de tijd, het aantal verdiepingen, de snelheid en het totale aantal verbrande calorieën. Het is eenvoudig om binnen de trainingssessie de intensiteit aan te passen, om zo doelen te halen en prestaties te verbeteren.

De Max Trainer heeft een compact, robuust frame – heeft minimaal onderhoud nodig! – en een eigen aandrijving. Dankzij de small footprint kun je dit toestel dus overal neerzetten. Benieuwd wat de Max Trainer voor jouw onderneming kan betekenen? Bekijk hiernaast de video. Meer informatie over de Max Trainer ontvangen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.