Exercitium is een nieuwe gecertificeerde cursus ontwikkeld door toptrainer Radmilo Soda, gericht op Personal Trainers of fitnesstrainers die Personal Trainers willen worden. Deze cursus gaat dieper in op bepaalde onderwerpen met betrekking tot de werking van het menselijk lichaam in combinatie met training. Het vak personal training draait tenslotte om meer dan alleen het geven van training.

Learning by doing
Leer te beredeneren waarom je bepaalde keuzes maakt als het gaat om het geven van training of het maken van trainingsschema’s. Bij Exercitium wordt je niet verteld wat je wel en niet moet doen, maar juist dat je leert zelf bewuste keuzes te maken en deze ook kunt onderbouwen. Dit alles verhoogt uiteindelijk de kwaliteit van je trainingen. Door het aanreiken van de juiste kennis en je te leren hoe deze kennis in de praktijk toegepast wordt, kunnen jouw skills als personal trainer naar een (nog) hoger level getild worden. Kortom, Exercitium leert je alle ins en outs over de kunst van Personal Training.

Voor wie?
De cursus is geschikt voor iedereen die zichzelf (verder) wil ontwikkelen binnen personal training en start op zondag 28 oktober. De complete cursus bestaat uit 5 cursusdagen. Om tot deze cursus toegelaten te worden, moet je aan een aantal minimum eisen voldoen. Check hier de toelatingsinformatie.

Er is plek voor 20 cursisten en vol = vol. Schrijf je snel in en zorg dat jij straks één van de eerste personal trainers bent met een Exercitium diploma! Staat jouw naam tussen de eerste 5 inschrijvingen, dan maak je ook nog kans op een Personal Training van Radmilo ‘himself’ in zijn studio in Amsterdam. #beprepared

Eerst ervaren, dan inschrijven?
Wil je eerst een korte indruk krijgen van de cursus voordat je je aanmeldt? Dat kan!

Kom naar één van de twee Open Dag-sessies op zaterdag 8 september. Je hoort dan in detail wat de cursus inhoudt en bent in de gelegenheid vragen te stellen. Vervolgens krijg je samen met de andere deelnemers een exclusieve training van Radmilo. Je kunt kosteloos aan één van de volgende sessies op 8 september deelnemen:

11.00 – 13.00 uur
14.00 – 16.00 uur

Deelnemen of meer weten
Schrijf je in door een mail te sturen naar marketing@matrixfitness.nl. Vermeld je voor- & achternaam en of je je direct inschrijft voor de cursus of voor één van de Open Dag-sessies. Mocht het gaan om de Open Dag-sessie, laat dan even weten welke tijd je voorkeur heeft.

Meer weten? Hier vind je alle info, mailen of bellen kan ook natuurlijk! Neem contact op via exercitium@sodabodyfit.nl of bel 020 846 10 76.