Matrix Ultra Series, bekend als dé krachtlijn onder de krachtlijnen. Het paradepaardje met de lage weight stacks bestaat uit 19 toestellen voor boven-, onderlichaam en core. Deze lijn – geïntroduceerd in 2012 – was toe aan een kritische blik en werd dus onder handen genomen door het Research & Development team van Matrix Fitness. En het eindresultaat liegt er – in onze zeer objectieve blik  – niet om…

Naast onze eigen kritische blik werd bij dit herontwerp ook de feedback van ondernemers, instructeurs, onze eigen servicemonteurs en uiteraard de sporters meegenomen. Het resultaat? Kleine én grote verbeteringen op het gebied van ergonomie en biomechanica wat betekent dat de toestellen (nog) prettiger aanvoelen tijdens een work-out. Zo is een aantal toestellen voor het bovenlichaam voorzien van onafhankelijke bewegingen waardoor er effectiever getraind kan worden.

Look & Feel

Naast de ‘feel’ is ook de ‘look’ op sommige punten aangepast, het oog wil tenslotte ook wat. Gevolg? Een nog strakker design van toestellen die ook nog eens zijn voorzien van handige details zoals een bidonhouder en plek om je smartphone neer te leggen. Eerst zien dan geloven? Bekijk hiernaast de video.
Meer informatie over de vernieuwde Ultra Series ontvangen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.