Radmilo Soda – Personal Trainer & Lifestyle Coach. Bekend van onder andere het TV programma Obese. Geboren in Kroatië, gestart als kok en bokser in Nederland. Sinds 2010 eigenaar van personal trainingsstudio Soda BodyFit in Amsterdam. Daarnaast auteur van de boeken Echt Radmilo & MOMS. Liep verschillende marathons, deed mee én finishte de Iron Man Barcelona 2016. Radmilo: een man met vele kanten en vele talenten. Zijn passie & missie: mensen inspireren en ondersteunen bij het volgen van een gezond leven in een gezond lichaam.

Onlangs lanceerde Radmilo Exercitium, een opleidingscursus die voortborduurt op basisvaardigheden van personal training en erop gericht is om de kwaliteit van Personal Trainers te verhogen. Het niveau van personal trainers kan zeer uiteen lopen en is soms niet voldoende terwijl je als personal trainer een grote verantwoordelijkheid hebt richting de sporter. Met deze nieuwe cursus leert Radmilo en zijn team aan bestaande en ook nieuwe personal trainers alle ins en outs over de kunst van Personal Training.

Matrix herkent en ondersteunt het gedachtegoed van Radmilo. Zijn passie en oog voor kwaliteit uit zich in alle facetten van zijn ondernemerschap: zijn studio, zijn boeken en zijn opleiding. Bij Matrix staat kwaliteit ook hoog in het vaandel. En niet alleen op het gebied van toestellen maar ook als het gaat om customer service. Vandaar dat beide partijen perfect aanvullend aan elkaar zijn.

 

In Matrix heb ik een hele fijne partner gevonden met wie ik samen streef naar een gezonde lifestyle voor iedereen.