Rico Verhoeven is zevenvoudig wereldkampioen kickboksen. Hij behaalde in 2013 t/m 2018 de titel van wereldkampioen in het zwaargewicht bij Glory.

De drang van Rico om zijn titel te verdedigen en te behouden, is vergelijkbaar met onze ambitie om de beste in onze bedrijfstak te zijn en te blijven. Met onze apparatuur willen we sporters maximaal ondersteunen bij het behalen van hun doelen. Daarom is ons sponsorship met Rico een regelrechte voltreffer. Zowel Rico als Matrix laat zich niet van de troon stoten: hij traint hard en vecht voor de eer, wij leveren kick-ass materiaal. Vanaf 2017 is de sympathieke kickbokser ambassadeur van Matrix Fitness. Als onderdeel van de samenwerking hebben we RV Sports, het fitheidscentrum van Rico, volledig ingericht met Matrix apparatuur.

Rico Verhoeven:

Voor de beste prestaties in de ring, moet ik kunnen trainen op de allerbeste fitnessapparatuur

Mijn trainingsapparatuur moet bovendien wel tegen een ‘stootje’ kunnen. Daarom heb ik gekozen voor Matrix Fitness als sponsor van mijn toestellen. De term ‘Victory Starts Here’ van Matrix Fitness sluit perfect aan bij mijn doel: Het behouden van mijn wereldtitel!”