Met de routekaart, die het Nederlandse kabinet presenteerde, krijgt Nederland stapsgewijs iets meer ruimte. Dat is een mooi gegeven. Maar dat de opening van sportscholen pas op 1 september op de planning staat is voor onze branche een hele bittere pil. We houden ons vast aan de woorden van onze minister-president, dat er in samenspraak met de branche en de brancheorganisatie gekeken wordt naar de mogelijkheid om eerder open te gaan.

In dit kader hebben we besloten om het webinar ‘de vernieuwde maatregelen – hoe nu verder?’ van 14 mei voorlopig uit te stellen. Zodra er meer duidelijk is vanuit de overheid, plannen we graag een nieuwe datum in voor het webinar. Waarbij er uiteraard veel aandacht zal zijn voor de stapsgewijze her-opening van clubs en de vertaalslag richting leden en personeel.

Aanmelden 
Meld je aan via onderstaand formulier en dan brengen wij jou als eerste op de hoogte van de nieuwe datum van het webinar. Ook ben je in de gelegenheid om vooraf vragen in te sturen. We zullen proberen zoveel mogelijk vragen in het webinar te behandelen. Uiteraard delen we na afloop de webinar recording met alle deelnemers. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar events@matrixfitness.nl.

Wist je dat…
…we ook met regelmaat online klantenpanels organiseren, met en vóór fitnessondernemers? In deze kleinschalige sessies staat interactiviteit, kennisoverdracht en het delen van ervaringen voorop. Aanhaken bij één van deze sessies? Geef dit aan via onderstaand registratieformulier door de optie ‘ik wil me aanmelden voor de online klantenpanels’ aan te vinken. Je kunt ons ook mailen via events@matrixfitness.nl.

Webinars terugkijken?
Om ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen in deze uitdagende tijden, organiseren we met regelmaat webinars. Wil je een webinar terugkijken? Klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle webinars

Tijdens de webinar van 28 april stonden we onder andere stil bij het protocol ‘verantwoord sporten’ van NL Actief. Wij vatten de belangrijkste punten samen in één infographic. Deze kun je downloaden via onderstaande knop.

Download de infographic