In welke branche jij je ook bevindt, Matrix Fitness levert de fitnessapparatuur, de ondersteuning en de service die je helpt bij de werving van nieuwe klanten, het behouden van bestaande klanten en de groei van jouw onderneming.
Bij Matrix bepaal je samen met onze experts de ideale samenstelling van jouw (fitness)concept. Daarna helpen we jou dit te realiseren, ongeacht jouw branche en de grootte van de ruimte of budget. Mede door de samenwerking met onze exclusieve partners, geniet je van een uitgebreid assortiment cardio- en krachttoestellen. Onze toestellen staan bij fitnesscentra, fysiotherapeuten, onderwijsinstellingen, hotels en topsport accommodaties.

Fitnesscentra

Je beseft dat jouw fitnessonderneming meer is dan slechts een grote ruimte gevuld met toestellen. Je creëert een stimulerende omgeving waar mensen het fijn vinden om te sporten en elkaar te ontmoeten. Waar iedereen met plezier en passie werkt aan zijn of haar gezondheid, conditie en/of lichaamsvorm. Bij Matrix bieden we alles dat nodig is om jou hierbij van dienst te zijn. Natuurlijk leveren we alle denkbare cardio- en krachtapparatuur. Zeker zo belangrijk vinden we het om samen met jou te komen tot jouw ideale fitnessconcept. Door onze jarenlange expertise kunnen we je verder helpen met alle inrichtings-, financierings- en exploitatieplannen, hoe groot of klein je ruimte of budget ook is.

Medisch & Revalidatie

Als fysiotherapeut help je klanten om doelen te bereiken met resultaatgerichte oefeningen en praktisch advies. Onze professionele kracht- en cardiotoestellen kunnen jou daarbij ondersteunen. Zo sluiten de toestellen aan op de kwalificaties die vereist zijn bij de huidige beweegprotocollen. De beschikbare ruimte in een fysiopraktijk is over het algemeen een stuk kleiner dan in een sportclub. Wij leveren toestellen waarmee veel verschillende oefeningen kunnen worden gedaan op een klein vloeroppervlak, zoals onze gerenommeerde ‘Functional Trainer’ en adviseren jou graag over een zo efficiënt mogelijke inrichting van de praktijkruimte.

Bedrijven

Gezonde, vitale en fitte medewerkers zijn goed voor jouw bedrijf. Ze zijn minder vaak ziek, herstellen sneller als ze toch ziek worden en zijn vaak zelfs productiever. Dit wordt gestaafd door onderzoek verricht door TNO. Investeren in bedrijfsfitness levert dus een hoog rendement. Waar begrijpen ze zoiets beter dan bij de Nederlandse Hartstichting? Deze experts op het gebied van een gezonde levenswijze hebben hun bedrijfsfitnessruimte ingericht met Matrix cardio- en krachtapparatuur.

Personal training

Een persoonlijke band met je cliënten, dat is jouw kracht. En als professional in de fitnessbranche heb je behoefte aan apparatuur waar jouw cliënten optimaal op kunnen trainen. De toestellen moeten veilig zijn en gebruiksvriendelijk, laagdrempelig en effectief. Zoals jij je verplaatst in jouw cliënt, zo kunnen wij ons verplaatsen in jou en begrijpen we wat je nodig hebt om hen het beste te bieden. Onze professionele apparatuur, te gebruiken op ieder niveau, is een perfecte aanvulling op jouw expertise. Wij kunnen je ook van advies dienen in zaken die verder reiken dan de ‘hardware’, zoals bijvoorbeeld financierings- of inrichtingsplannen.

Hotels

Het runnen van een fitnessruimte is niet jouw core-business. Toch wil je jouw gasten de gelegenheid bieden te trainen in een volwaardige setting. Een goede workout past namelijk steeds meer in de dagelijkse routine van veel van je gasten. Daarom biedt Matrix je een indrukwekkend portfolio van premium cardio- en krachtapparatuur met een luxe uitstraling en intuïtief in gebruik. Wij kunnen je helpen met het maken van een inrichtingsplan en jou adviseren hoe je jouw fitnessruimte optimaal te benutten. Onze toestellen zijn nagenoeg onderhoudsvrij en door de uitstekende servicevoorwaarden en onze monteurs die zeven dagen per week beschikbaar zijn, heb je er geen omkijken naar.

Onderwijs

Bij het gebruik van fitnesstoestellen bij Universiteiten, Hogescholen en trainingscentra worden uiteenlopende eisen gesteld aan de fitnesstoestellen. Onze toestellen hebben kenmerken die zich goed lenen voor gebruik door studenten/scholieren. Ze bieden uitgebreide functionaliteiten, zijn duurzaam en geschikt voor verschillende niveaus.

onze klanten