Over Matrix

Matrixmembers.nl maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren en het gebruik ervan te analyseren. Ook kunnen gerichte advertenties getoond worden via cookies.

Meer info

Wij zijn Matrix Fitness

Get together, get inspired, get results!

 • Marco Vonk

  Managing Director

  Matrix is een familiebedrijf met als belangrijkste waarden: respect, waardering en initiatief. Net als in de sport vinden wij 'fair play' essentieel. De overwinning is niet het belangrijkst, het gaat erom hoe je de overwinning samen voor elkaar krijgt.

  E:marco.vonk@matrixfitness.nl

 • Gretl Leeuwangh

  Finance Director

  We beleven een onstuimige groei. Daar horen onrustige tijden bij. Gelukkig houden de collega’s het hoofd koel en blijven ze resultaatgericht samenwerken.

  E:gretl.leeuwangh@matrixfitness.nl

 • Anne-Marie Kuiper

  Marketing Director

  Ik kreeg de vrijheid om vanaf scratch een afdeling op te bouwen vol enthousiaste, talentvolle collega’s. Ik verzamel graag leuke mensen om me heen, en daar zit het hier vol mee.

  E:annemarie.kuiper@matrixfitness.nl

 • Martijn de With

  Sales Director

  We zijn echt een partner voor de klant. We bouwen een relatie op, luisteren naar de strategie en presenteren de producten die daarbij passen. We nemen klanten regelmatig mee op inspirerende trips voor de laatste trends en ontwikkelingen.

  E:martijn.dewith@matrixfitness.nl

 • Eliane Kindt

  HR Consultant

  Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd. Daarom kijken we bij sollicitaties heel goed welke toegevoegde waarde iemand meebrengt en welke kansen wij kunnen bieden. Zo kunnen we als lerende organisatie blijven doorgroeien

  E:eliane.kindt@matrixfitness.nl

 • Arthur Veenstra

  Supply Chain Manager

  Denken in oplossingen.

  E:arthur.veenstra@matrixfitness.nl

 • Martijn Kortekaas

  Key Accountmanager

  In korte tijd is Matrix uitgegroeid tot marktleider. Onze structuur en werkwijze hebben we altijd doeltreffend en flexibel ingericht. Ik vind het fijn om mensen veel verantwoordelijkheid te geven. Dat maakt ons team sterker.

  E:martijn.kortekaas@matrixfitness.nl

 • Bastiaan Pieroelie

  Sales Manager Verticale markt

  Mijn collega's denken allemaal in oplossingen. Uitdagingen gaan we samen te lijf. Daarom lukt het bijna altijd om de beloftes aan de klant waar te maken. Dat maakt me trots.

  E:bastiaan.pieroelie@matrixfitness.nl

 • Johan van de Graaf

  Sales Manager Core Market

  Je kan vooraf 100 plannen maken, maar meestal loopt het toch nét anders. Daarom is het fijn dat onze collega’s goed kunnen improviseren als het nodig is.

  E:johan.vandegraaf@matrixfitness.nl

 • Guido Thiessens

  Sales Manager Core Market

  We inspireren eigenaars van fitnesscentra door ze mee te nemen naar andere clubs, zodat ze zien wat er allemaal mogelijk is. Niet alleen met onze producten, maar ook met hoe je neerzet of combineert.

  E:guido.thiessens@matrixfitness.nl

 • Sennen van Ieperen

  Accountmanager Core Market

  De vrouw van een clubeigenaar vertelde me laatst dat haar man na een moeilijke periode zijn werkplezier weer had teruggevonden. En dat ons advies daar flink aan had bijgedragen. Dat vond ik een mooi compliment.

  E:sennen.vanieperen@matrixfitness.nl

 • Kengy Roux

  Accountmanager Verticale markt

  E:kengy.roux@matrixfitness.nl

 • Dennis den Dulk

  Accountmanager Vertical Markets

  Sport is mijn passie. Ruim 25 jaar was ik trainer van groepen en personen, op functioneel en medisch vlak. Ook ben ik fysiotherapeut. Ik werk met veel plezier bij het meest dynamische bedrijf dat ik ken. Matrix brengt Nederland in beweging.

  E:dennnis.dendulk@matrixfitness.nl

 • Jeroen Gerla

  Accountmanager

  Het opbouwen van duurzame partnerships met mijn klanten staat bij mij voorop. Een sterk concept neerzetten is meer dan alleen mooie toestellen verkopen. Ik geloof in het bieden van een totaalconcept – van inrichting tot marketing – waarbij ik met mijn enthousiasme en kennis een essentiële bijdrage lever aan het succes van mijn klanten.

  E:jeroen.gerla@matrixfitness.nl

 • Wilfred van Dijk

  Accountmanager Core Market

  Het enige dat mij interesseert is een tevreden klant. Ik geef eerlijk advies en zal dus nooit zomaar producten opdringen. Die oprechte insteek past bij Matrix.

  E:wilfred.vandijk@matrixfitness.nl

 • Jurrien Scheele

  Accountmanager Core Market

  Soms loop ik binnen met een video waarin klanten alvast kunnen bekijken hoe hun fitnessclub er uit zal zien ná de verbouwing. Dan zijn ze altijd positief verrast. Nou, dát is juist onze kracht: Matrix biedt méér dan alleen productadvies.

  E:jurrien.scheele@matrixfitness.nl

 • Sebastiaan van der Wal

  Accountmanager Core Market

  Ik ben zelf clubmanager en trainer geweest. Als ik op bezoek ga bij de klant, kan ik me dus feilloos inleven in hun situatie. Matrix biedt een passende oplossing voor elke club, groot of klein, starter of ervaren.

  E:sebastiaan.vanderwal@matrixfitness.nl

 • Ivo Rottiné

  Key Accountmanager Vertical Market

  Matrix staat overal voor open. Welke wens de klant ook heeft, we passen ons aan zodat we hem de beste producten en service kunnen bieden. Van topsport tot fysiotherapie, van fitnessclub tot hotel.

  E:ivo.rottine@matrixfitness.nl

 • Stefan Köhlbrugge

  Accountmanager Core Market

  Het is fijn om dagelijks fitness-ondernemers te spreken. Het geeft me bakken energie als ik ze kan adviseren over hun bedrijfsvoering en onze producten. Matrix is echt een partner!

  E:stefan.kohlbrugge@matrixfitness.nl

 • Roel van de Walle

  Accountmanager Core Market

  We krijgen de vrijheid om zelfstandig te werken en we kunnen rekenen op alle extra support om ons doel te bereiken. Matrix stelt zich flexibel op en de lijntjes met de directie zijn kort, dus dat is snel schakelen.

  E:roel.vandewalle@matrixfitness.be

 • Christopher Jamin

  Accountmanager Core Market

  Matrix heeft een lange termijn visie. Dat is prettig voor zowel klanten als medewerkers. We helpen ondernemers bij het creëren en uitwerken van concepten die hen meer tijd, energie en geld opleveren.

  E:christopher.jamin@matrixfitness.be

 • Herman Stam

  eGym Specialist Benelux

  We zijn servicegericht, proactief en overal aanwezig. We leveren veel meer dan alleen producten, we geven advies over de inrichting en marketing van de fitnessclub. En daar weten we menig ondernemer positief mee te verrassen.

  E:herman.stam@matrixfitness.nl

 • Fabian de Jong

  eGym Specialist Benelux

  Matrix staat nooit stil, we zijn volop in ontwikkeling. Ik ben dol op die dynamiek. Ook onze klanten inspireren we steeds om hun bedrijf te innoveren. Zo blijven ze interessant voor hun doelgroep.

  E:fabian.dejong@matrixfitness.nl

 • Dieter van Dooren

  eGym Specialist Benelux

  Matrix is een modern, ruimdenkend bedrijf. Je krijgt volop ruimte om je kwaliteiten en talenten in te zetten. De focus ligt op klanttevredenheid. Het mooiste moment is als we tevreden klanten kunnen helpen naar betere resultaten

  E:dieter.vandooren@matrixfitness.be

 • Kenneth Kho

  Senior account manager vertical market

  Geen dag is hetzelfde: de ene keer ben ik op bezoek bij een fysiotherapeut, de andere zit ik bij een profvoetbalclub. Elke klant help ik met de beste oplossing voor zijn wens. Dat gaat veel verder dan alleen verkopen van apparatuur.

  E:kenneth.kho@matrixfitness.nl

 • Mireille Willekes

  Office Manager

  Matrix voelt als een tweede thuis, we werken hard, maar je kunt rekenen op steun van je collega’s. Ik voel me als een vis in het water met een veelzijdige en uitdagende baan. Mensen weten me te vinden en doet voelt super.

  E:mireille.willekes@matrixfitness.nl

 • Mireille Brunings

  Receptioniste

  Matrix zet mensen in hun kracht: iedereen mag zichzelf zijn én zich ontwikkelen. Ik krijg bijvoorbeeld, naast mijn vaste taken als receptioniste, de kans om evenementen te organiseren. Dat waardeer ik enorm.

  E:mireille.brunings@matrixfitness.nl

 • Lloyd Adhien

  Customer Service Medewerker

  'Nee' bestaat niet. We weten altijd een oplossing te vinden. Als een monteur toevallig onderweg is in de buurt van een spoedklus, dan rijdt hij daar meteen even heen.

  E:lloyd.adhien@matrixfitness.nl

 • Alfredo martinez

  Service Engineer

  Ons werk op de serviceafdeling is gevarieerd, vooral het persoonlijke contact met de klanten vind ik leuk. De teamleden zijn bereid om soms een tandje bij te schakelen, om elkaar te helpen. Superfijn.

  E:service@matrixfitness.nl

 • Dennis Randsdorp

  Service Monteur

  Ik kom elke dag weer op andere plekken om fitnesstoestellen te fixen. Heel fijn, die afwisseling!

  E:service@matrixfitness.nl

 • Mario Loffeld

  Service Engineer

  Het werk bij Matrix is veelzijdig en de band tussen de collega's op de service afdeling is ijzersterk!

  E:service@matrixfitness.nl

 • Leon de Wit

  Service Engineer

  Mijn doel is alles zo snel mogelijk te repareren, zodat de klant weer verder kan. Een blije klant is een blije Leon!

  E:service@matrixfitness.nl

 • Michael van Heijst

  Service Monteur

  Klanten helpen en storingen oplossen vind ik de leukste onderdelen van mijn werk. Matrix geeft me alle ruimte om dit zo goed mogelijk te doen. Bovendien is de werksfeer goed, we maken er een gezellige boel van.

  E:service@matrixfitness.nl

 • Harry Kuper

  Service monteur

  Bij Matrix behandelen ze iedereen gelijk. Je bent absoluut geen nummertje, zoals in sommige bedrijven. Als je ziek bent, kan het zomaar zijn dat de directeur je opbelt om te vragen hoe het gaat.

  E:service@matrixfitness.nl

 • Linda Brouwer

  Teamleider Sales Support

  Onze afdeling is het kruispunt van de organisatie: we werken samen met bijna iedereen. Zulke dynamiek vraagt om meedenken, oplossen en regie houden van begin tot eind.

  E:linda.brouwer@matrixfitness.nl

 • Annabel van Leeuwen

  Sales Support Administrator

  Ik zie elke nieuwe order als een project. Of het nou een order van 3 tientjes of 3 ton is. Elke klant verdient dezelfde aandacht en toewijding.

  E:annabel.vanleeuwen@matrixfitness.nl

 • Olivia Arons

  Sales Support Administrator

  De sfeer is open en eerlijk. Iedereen is toegankelijk en behulpzaam.

  E:olivia.arons@matrixfitness.nl

 • Sander Asseper

  Sales Support Administrator

  Matrix is een energiek bedrijf. We zijn fanatiek bezig met sport, in onze vrije tijd én op de werkvloer. Soms is het hard rennen in alle hectiek, maar gelukkig helpt iedereen elkaar.

  E:sander.asseper@matrixfitness.nl

 • Urlien Vogelland

  Sales Support Administrator

  E:urlien.vogelland@matrixfitness.nl

 • Charon van Velzen

  Sales Support Administrator

  Het bedrijf groeit snel, maar toch blijven we ‘close’. De band tussen de collega’s is goed. Er wordt hard gewerkt en hard gelachen.

  E:charon.vanvelzen@matrixfitness.nl

 • Wim Bosman

  Projectmedewerker Sales Support & Purchase

  We houden een positieve insteek, we geven niet op. Linksom of rechtsom zorgen we dat de klant tevreden is. Dat maakt me trots.

  E:wim.bosman@matrixfitness.nl

 • Merel Wijnia

  Key Account Coördinator

  We zijn een jong, hecht en enthousiast team. Samen grijpen we de uitdagingen aan die horen bij de dynamiek van Matrix.

  E:merel.wijnia@matrixfitness.nl

 • Valentino Saridin

  Club designer

  Ik heb helemaal mijn plek gevonden in dit mooie familiebedrijf. Eerst was ik installateur, maar nu maak ik bouwtekeningen voor fitnesscentra. Fijn dat ik die kans mocht grijpen.

  E:valentino.saridin@matrixfitness.nl

 • Jannet van de Hoef

  Sales Administrator

  Matrix levert hoogwaardige kwaliteitsproducten met een mooie, strakke vormgeving. Een stijl om trots op te zijn.

  E:jannet.vandehoef@matrixfitness.nl

 • Ramon Loffeld

  Network & Console Technology Coördinator

  Ik ben gek van techniek, maar ik geniet nóg meer van klantcontact. Ik ontmoet veel nieuwe mensen. Samen met de klant op zoek gaan naar een oplossing, is het leukste wat er is.

  E:ramon.loffeld@matrixfitness.nl

 • Stéphanie van Dijk

  Business Analyst

  Ik wil graag op volle kracht vooruit! Perfectie bestaat niet, maar beter dan gisteren kan altijd. Die uitdaging gaan we met zijn allen dagelijks aan.

  E:stephanie.vandijk@matrixfitness.nl

 • Rik van der Ven

  Purchase Coördinator

  We hebben een open cultuur. Er wordt hard gewerkt, maar er is alle ruimte voor humor en gezelligheid.

  E:rik.vdven@matrixfitness.nl

 • Hessel Appelhof

  Purchase Administrator

  We blijven oplossingsgericht, zelfs als er dingen mis gaan achter de schermen. Ons doel is dan om de klant niks te laten merken, terwijl we via creatieve omwegen alles toch nog regelen.

  E:hessel.appelhof@matrixfitness.nl

 • Shirley Buil-Stam

  Purchase Administrator

  Matrix is een jong, fris, actief bedrijf. De collega's houden het tempo erin en de klant staat op een voetstuk.

  E:shirley.buil@matrixfitness.nl

 • Marco van den Heiligenberg

  Supply Chain Manager

  Ik was ooit 1 van de 6 Matrix-medewerkers. Nu ben ik 1 van de 120. Vroeger was het knusser, maar het voelt nog steeds als thuis komen.

  E:marco.vdheiligenberg@matrixfitness.nl

 • Hans Zwaan

  Logistics Engineer

  Ik sta ‘s zomers op de surfboard en ‘s winters op de ski’s. De meeste collega’s zijn ook heel sportief. Dat zorgt voor een goed teamgevoel en een mentaliteit om beter te worden.

  E:hans.zwaan@matrixfitness.nl

 • Jesse van der Zee

  Parts Warehouse

  Onze handen jeuken zodra er grote bestellingen binnenkomen. Dan is het een sport om razendsnel de juiste onderdelen bij elkaar te zoeken.

  E:jesse.vdzee@matrixfitness.nl

 • Jethro Lin

  Chief Engineer

  De sfeer is ontspannen en laagdrempelig. We doen hier niet aan eilandjescultuur. De deuren van de directeuren en managers staan gewoon open.

  E:jethro.lin@matrixfitness.nl

 • Ronald Wagenvoord

  Business Controller

  Mijn motto is: altijd blijven ontdekken. Of ik nou op reis ben of op mijn werk. Elke verbeterstap zie ik als een overwinning, elke tegenslag als een leerpunt.

  E:ronald.wagenvoord@matrixfitness.nl

 • Robin Capiteijns

  Debiteurenbeheer

  Denk en handel in oplossingen, niet in problemen! Focus je op zaken waar je wel invloed op hebt ipv tijd en frustatie te steken in zaken die je niet kan beïnvloeden.

  E:robin.capiteijns@matrixfitness.nl

 • Alex Griffioen

  Administrateur

  Elke uitdaging overwinnen, dáár gaan we samen voor. En die doelgerichtheid betaalt zich dubbel en dwars uit.

  E:alex.griffioen@matrixfitness.nl

 • Marcel Seleky

  Medewerker Masterdata

  De collega's van Matrix zijn op elkaar ingespeeld als een voetbalelftal. Het teamgevoel is groot en we werken vanuit gelijkwaardigheid.

  E:marcel.seleky@matrixfitness.nl

 • Dennis van Heteren

  Manager Product Management

  E:dennis.vanheteren@matrixfitness.nl

 • Susanne van Wonderen

  HR Advisor

  Binnen Matrix krijg je veel ruimte om je eigen functie te ontwikkelen en word je gestimuleerd om mee te denken over ontwikkelingen binnen de organisatie. De sfeer is goed en het teamgevoel heel groot. Dit merk je iedere dag: collega’s komen afspraken na, zijn bescheiden en nemen hun verantwoordelijkheid. De echte Matrix-mentaliteit!

  E:susanne.vanwonderen@matrixfitness.nl

 • Willeke van Beugen

  HR Assistent

  De beste match maken, dat is mijn doel. Ik wil een kandidaat vinden die perfect past op de functie, maar die ook de Matrix-mentaliteit heeft. Klantgericht, flexibel en positief.

  E:willeke.vanbeugen@matrixfitness.nl

 • Kitty Staal

  HR Medewerkster

  Matrix is een jong bedrijf vol dynamiek. De collega's staan met beide benen op de grond. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

  E:kitty.staal@matrixfitness.nl

 • Wouter Hofstede

  HR Manager

  E:wouter.hofstede@matrixfitness.nl

 • Madelijn Hamers

  Marketing Project Manager

  Ik geniet van de informele sfeer. Niet alleen tussen collega's, maar ook bij klanten. Ik zie de hele dag pure, oprechte mensen om me heen. Geen zakenlui in pakken.

  E:madelijn.hamers@matrixfitness.nl

 • Laura de Leur

  Marketing & PR Coördinator

  We zijn écht Team Matrix: allemaal verschillende karakters, maar vullen elkaar supergoed aan! Samen gaan we door het vuur voor de klant.

  E:laura.deleur@matrixfitness.nl

 • Ellen Swiggers

  Marketing & Communication Specialist

  Ik doe diverse projecten, voor verschillende doelgroepen van Matrix. Het éne moment bedenk ik een activatie voor fitnessclubs vervolgens run ik een project waarbij we zo veel mogelijk basisschool kinderen in beweging willen brengen. Het is een erg dynamische organisatie, met gezellige collega’s, dat maakt mijn werk erg leuk!

  E:ellen.swiggers@matrixfitness.nl

 • Amber Hofste

  Marketing Assistant

  Ik werkte vroeger in een fitnesszaak waar ze Matrix-toestellen hadden. Ik ken dus hun vernieuwende producten al langer. Nu ik bij Matrix werk, zie ik dat diezelfde innovatie ook terugkomt in de collega's en hun werkwijze.

  E:amber.hofste@matrixfitness.nl

 • Thom van Wanrooij

  Marketing Intern

  “Bij Matrix heerst een gemoedelijke en sportieve sfeer binnen het bedrijf. Alle deuren staan open en iedereen help elkaar dan ook graag. Het is een fijne omgeving om te werken.”

  E:thom.vanwanrooij@matrixfitness.nl

 • Ali Mani

  Teamleider Logistiek

  E:ali.mani@matrixfitness.nl

 • Dominic Schwartz

  Warehouse Administrator

  E:dominic.Schwartz@matrixfitness.nl

 • Gerard Rosengarten

  Logistiek medewerker

  E:gerard.rosengarten@matrixfitness.nl

 • Kevin van Ede

  Installateur

  E:kevin.vanede@matrixfitness.nl

 • Pierre van Balen

  Installateur

  E:pierre.vanbalen@matrixfitness.nl

 • Jacqueline de Vreugd

  Projectcoördinator

  Matrix geeft mij de vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn werk zo goed mogelijk te doen. Zo kan ik als projectcoördinator bijvoorbeeld flexibel werken, omdat ik regelmatig/wekelijks in Frankrijk nieuwe clubs moet bezoeken.

  E:jacqueline.devreugd@matrixfitness.nl

 • Olaf Veenis

  Spare Parts Coördinator

  Onverwachte problemen geven weliswaar stress, maar als het vervolgens lukt om een oplossing te vinden, staan we samen des te harder te juichen.

  E:olaf.veenis@matrixfitness.nl

 • Sven Dielemans

  Spare Parts Coördinator

  Er heerst geen 9-tot-5-mentaliteit. We zijn flexibel en kijken naar elkaar om. Bijspringen of een tandje harder werken? Dat doe je gewoon!

  E:sven.dielemans@matrixfitness.nl

 • Michael Strijbis

  Parts Administrator

  We werken hard, maar we maken ook veel plezier. In drukke tijden zijn we allemaal scherp en springen we bij waar het nodig is. Maar op rustige momenten is er tijd voor een dolletje. Die combinatie is fijn!

  E:michael.strijbis@matrixfitness.nl

 • Rachid Mosati

  Afvalverwerking

  "Ik sorteer materialen zoals plastic en karton. Ben dus veel met mijn handen bezig, daar hou ik van. Geen dag is hetzelfde en de band tussen de collega's onderling is prima. Dat maakt het fijn werken bij Matrix."

  E:rachid.mosati@matrixfitness.nl

 • Tim Kerkhof

  Assembly & Delivery Coordinator

  E:tim.kerkhof@matrixfitness.nl

 • Nurullah Koylu

  Assembly medewerker

  E:nurullah.koylu@matrixfitness.nl

 • Chakib Hassani

  Assembly medewerker

  E:chakib.hassani@matrixfitness.nl

 • Rupert Christina

  Afvalverwerking

  "Op onze afdeling ruimen we de bussen van de monteurs leeg. We zorgen dat ze morgen weer op pad kunnen met een schone wagen. We dragen samen de verantwoordelijkheid en kunnen rekenen op mekaar."

  E:rupert.cristina@matrixfitness.nl

 • Mark van den Berg

  Quality Coordinator

  "Ik voer de laatste controle uit voordat onze toestellen de deur uit gaan. En als er iets mis is, los ik het zo snel mogelijk op. Het is fijn om bezig te zijn met zoveel verschillende apparaten.

  E:mark.vandenberg@matrixfitness.nl

 • Samantha Miltenburg

  Quality Control Intern

  "Mijn werk is lekker gevarieerd. De ene dag zoek ik onderdelen uit, de andere dag check ik bestellingen, weer een andere dag doe ik reparaties. Bij mijn collega's kan ik altijd terecht, dus we helpen elkaar graag."

  E:samantha.miltenburg@matrixfitness.nl

 • Mariusz Sliwka

  Assembly medewerker

  "Matrix is simply a fantastic team. Everybody is helpful, we take care of each other. Our family feeling and team spirit make sure we get the job done in a great way. We keep pushing for the best solutions for our customers."

  E:mariusz.sliwka@matrixfitness.nl