Sterk voor de klant, sterk voor de samenleving. Wij zijn Matrix Fitness, de grootste fabrikant van professionele fitnesstoestellen in Nederland. Onze toestellen staan bij fitnesscentra, fysiotherapeuten, onderwijsinstellingen, hotels en topsport accommodaties.

Onze oorsprong ligt in Taiwan. We horen bij het familiebedrijf Johnson Health Tech dat sinds 1975 fitnesstoestellen fabriceert. JHT telt wereldwijd 25 dochters en dat levert flinke voordelen op. We wisselen onderling specialistische kennis uit, om zeer geavanceerde toestellen te ontwikkelen. Door de schaalgrootte blijft de prijs aantrekkelijk. Wij delen die krachtbundel graag met onze klanten in Nederland. Sinds 2006 zijn we hier actief en na een stevige sprint zijn we inmiddels de hardst groeiende speler in de markt.

We werken ons elke dag in het zweet voor het beste resultaat voor de bedrijven die hun fitnessfaciliteiten aan ons toevertrouwen. Daarbij mikken we op kwaliteit, service, productontwikkeling, innovatie en klantgerichtheid. We doen méér dan alleen top kwaliteit toestellen leveren. We helpen klanten met het ontwerp van hun ruimte, de inrichting, financiële vraagstukken, training van hun personeel en marketingmogelijkheden.