Fitnesstoestellen voor boutique fitness:

De fitness sector ontwikkelt zich snel en kent een veelheid aan nieuwe trends. De groei van boutique fitness is wellicht de  belangrijkste van de laatste jaren. In Nederland vind je inmiddels meer Boutique studio’s dan reguliere fitnessclubs. De boutique is voorzien van de laatste highend fitnesstoestellen en focust zich vaak op een specifiek fitnessonderdeel, zoals HIIT, yoga, pilates, cycling en personal training.

Sporters hebben steeds meer behoefte aan kleinschaligheid, persoonlijkheid en gespecialiseerde work-outs. De beleving staat centraal. Hier liggen in de boutique-markt veel kansen. Met boutique fitness kun je alle doelgroepen aanspreken; dat is van jong tot oud, van beginnend tot fit, van gen-z tot young urban professionals.

Wat heb je daar voor nodig? Een goed businessplan, uniek concept, passende locatie en perfecte uitvoering. We helpen je graag verder bij al deze stappen van jouw nieuwe boutique. Na het inrichten van jouw studio zoeken we samen naar de juiste trainer en passende abonnementsstructuur.