Fitnesstoestellen voor fysiotherapie:

Fitnesstoestellen voor fysiotherapie, Med CE-gecertificeerd. Bekijk onze Med CE-gecertificeerde producten om apparatuur te vinden die ontworpen en getest is om te voorzien in de behoeften van therapeutische, revalidatie- en active-aging-faciliteiten. Deze producten zijn speciaal geproduceerd om te voldoen aan de meest strikte internationale eisen met betrekking tot veiligheid, materialen en functies.

Cliënten zo goed mogelijk begeleiden tijdens hun (revalidatie)traject met resultaatgerichte oefeningen en praktisch advies: dat staat voorop bij alles wat je als fysiotherapeut doet. Van de behandelprotocollen die je opstelt tot de manier waarop je trajecten aanbiedt. Het materiaal waar je mee werkt, moet dat doel natuurlijk ondersteunen.

Door nauw samen te werken met praktijkbeoefenaars, zoals revalidatieartsen en fysiotherapeuten, hebben we onze jarenlange ervaring en kennis van biomechanica, algemene fitness en fitnesstoestellen uitgebreid op medisch en revalidatiegebied.

Bij Matrix staan we je terzijde met een MED CE gecertificeerde medische fitnesstoestellen-lijn die we speciaal ontwikkeld hebben voor de specifieke toepassingen die jouw vak vergt. We ondersteunen je daarnaast ook door mee te denken over de manier waarop je van je fysiotherapiepraktijk een gezonde organisatie houdt of maakt. Een praktijk waarin vakmanschap en ondernemerschap hand in hand gaan. Natuurlijk door je te voorzien van de juiste toestellen, maar ook door bijvoorbeeld te sparren over de meest efficiënte inrichting van je praktijkruimte of door je de mogelijkheden te laten zien van vernieuwende verdienmodellen.