Privacy- en cookiestatement

Matrix Fitness Benelux respecteert je privacy en verwerkt de door jou verstrekte persoonsgegevens op zorgvuldige wijze in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Matrix Fitness Benelux is aan te wijzen als ‘de verantwoordelijke’ voor de verwerking van je persoonsgegevens.

Dit privacy- en cookiestatement is van toepassing op het gebruik van de website www.matrixmembers.nl van Matrix Fitness Benelux (kvk nr 27284558).

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie kunnen verschaffen over een identificeerbare natuurlijke persoon.

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je op onze websites gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

  • Naam
  • Bedrijfsgegevens
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • Motivatiebrief
  • CV

Doelen

Matrix Fitness Benelux gebruikt persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Om contact met je te zoeken nadat je het contactformulier hebt ingevuld.
  • Om een beoordeling te doen naar aanleiding van een sollicitatie op een vacature.
  • Om de opdracht die je aan Matrix Fitness Benelux verstrekt uit te voeren.
  • Om marktonderzoek te verrichten op basis van de verkregen informatie van Google Analytics.
  • Marketing, relatiebeheer en PR.
  • Naleving wet- en regelgeving.

Bewaartermijn

Matrix Fitness Benelux bewaart je gegevens niet langer dan nodig is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt. Tevens is Matrix Fitness Benelux gehouden aan de wettelijke bewaarplichten.

Beveiliging persoonSgegevens

Beveiliging van je persoonsgegevens is een belangrijk speerpunt binnen ons privacybeleid. Wij nemen daarom passende technische en organisatorische maatregelen om je persoonsgegevens te beveiligen tegen diefstal, verlies of onrechtmatig gebruik. Zo worden de (persoons)gegevens tijdens verzending versleuteld. En vindt de verzending van (persoons)gegevens via een beveiligde verbinding plaats. Wanneer je je persoonsgegevens op het contactformulier achterlaat, dan doe je dat altijd met een beveiligde verbinding.

Je rechten

Je kunt op schriftelijk verzoek inzage krijgen in je persoonsgegevens. Indien je na inzage onjuistheden in je persoonsgegevens constateert, dan kun je ons verzoeken de gegevens te wijzigen dan wel de verwerking daarvan te beperken of je gegevens te laten verwijderen. Ook kan je een verzoek doen om overdracht van je persoonsgegevens of kan je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.
Je kunt je schriftelijke verzoek sturen aan:

Matrix Fitness Benelux
t.a.v. de afdeling Juridische Zaken
Vleugelboot 14
3991 CL Houten

Als je een klacht hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens, dan proberen wij hier graag samen uit te komen. Als je daar niet tevreden over bent heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookiebeleid

Wij vinden het belangrijk dat je zelf controle hebt over je online privacy. Daarom willen we je graag zo compleet mogelijk informeren over welke cookies we gebruiken en voor welke doeleinden.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die een website op je computer, tablet of mobiele telefoon plaatst op het moment dat je de website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over je websitebezoek opgeslagen. Met het plaatsen van cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Door het gebruik van cookies kan een website je herkennen bij een volgend bezoek aan de website.

Verschillende soorten cookies

Er zijn verschillende soorten cookies. Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies en cookies om advertenties te tonen op andere websites.

Functionele cookies

Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. We plaatsen standaard functionele cookies en verwijderen deze niet. Ze zijn immers noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming gevraagd te worden.

Analytische cookies

We plaatsen ook analytische cookies. Deze stellen ons in staat om het websitebezoek te meten. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina’s het meest worden bezocht. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. We analyseren en verbeteren de website continu om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt. We maken gebruik van Google Analytics en Tag Manager om inzichten te verkrijgen uit de data. De analytische cookies plaatsen we altijd bij een bezoek aan onze website.

Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:

  • Het aantal bezoekers op onze webpagina’s.
  • De duur van het bezoek.
  • De uitgevoerde zoekopdrachten op de website.
  • Gegevens over je browser en apparaat waarmee je onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte.De manier waarop je op onze website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld of je op één van onze advertenties hebt geklikt of op een link in een e-mail.

Cookies om advertenties te tonen op andere websites

Wij gebruiken online advertenties om onze diensten onder de aandacht te brengen. Dit doen we het liefst zo gericht mogelijk, om kosten laag te houden en je geen onnodige advertenties te tonen. Wij maken hiervoor gebruik van Google Adwords, LinkedIn. Op deze manier kunnen we gericht adverteren en de kosten laag houden.
Deze cookies maken het mogelijk om:

  • Bij te houden welke advertenties je al hebt gezien. Hiermee voorkomen we dat je te vaak dezelfde advertenties te zien krijgt.
  • Bij te houden hoeveel bezoekers op onze advertenties klikken.
  • Bij te houden hoeveel bezoekers een dienst van ons afnemen nadat ze hebben geklikt op een advertentie. Dit is nodig om de effectiviteit van advertenties te kunnen analyseren.

Ook als je cookies niet accepteert kun je nog advertenties van ons online tegenkomen. Niet al onze advertenties gebruiken namelijk cookies. Cookies maken het wel mogelijk om jou relevantere advertenties te tonen en geen onnodige advertenties.

Voor meer informatie over wat Google met de verzamelde gegevens doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van Google. Deze verklaring kan regelmatig wijzigen.

Cookies blokkeren en verwijderen

Wil je cookies van onze website niet geplaatst hebben, dan kun je daarvoor kiezen in de cookiemelding die je te zien krijgt bij het eerste bezoek aan onze website. Heb je onze cookies eerder geaccepteerd, dan krijg je deze melding niet meer te zien en dien je eerst onze cookies te verwijderen.

Je kunt er ook voor kiezen om via je browser het plaatsen van cookies te blokkeren.

Blokkeer je alle cookies, dan zouden websites minder goed kunnen werken. Het is beter om alleen de ongewenste cookies selectief uit te schakelen. Dit kun je doen in je browser bij de instellingen. Hiermee blokkeer je ook meteen de cookies van andere websites die je bezoekt.

Zie voor Google chrome deze link en voor Internet Explorer deze link hoe je de verschillende type cookies kunt verwijderen. Ook kun je meer informatie vinden via de Consumentenbond via “Cookies verwijderen”.

Wijzigingen

Matrix Fitness Benelux kan wijzigingen aanbrengen aan dit privacy en cookie statement. Indien er wijzigingen hebben plaatsgevonden zal de meest recente versie op de website www.matrixmembers.nl worden gepubliceerd. We raden je aan dit privacy- en cookiestatement geregeld te raadplegen, zodat je op de hoogte blijft van de aangebrachte wijzigingen.