Fitnesstoestellen leasen

Een sportschool beginnen? Of je praktijk uitbreiden met een oefenruimte? Het is niet nodig om de investering in een keer te voldoen. Lease is een goede oplossing die aansluit bij je situatie en wensen.  

Hoe werkt lease als financieringsvorm?
Je kiest de fitnesstoestellen naar keuze. Vervolgens bespreek je met de accountmanager welke toestellen je wilt leasen. Hiervoor werkt Matrix samen met verschillende gerenommeerde leasemaatschappijen.

Voor de inrichting van een fitnessruimte biedt Matrix lease oplossingen. Zowel financial als operational lease is mogelijk. Bij beide vormen betaal je maandelijks een vast bedrag (rente en aflossing). Het voordeel van financiële lease is dat de fitnessapparatuur direct op je balans komt te staan. Aan het einde van de looptijd, als je aan alle betalingsverplichtingen hebt voldaan, ben je volledig eigenaar van de toestellen. Bij operationele lease wordt de lease maatschappij eigenaar en komt de investering niet op de balans. Na afloop van de leaseperiode krijg je de optie om de producten te kopen.

Zelf berekenen?

Wil je zelf kijken aan welk leasebedrag je ongeveer moet denken? Maak dan een berekening met onze lease module?

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact