Intensieve cardio-intervalprogramma: Sprint8

Lange werkdagen, files, het huishouden, zorg voor de kinderen. Waar vinden leden tegenwoordig nog de tijd om te sporten? En hoe kun je hier als fitnessondernemer slim op inspelen? Matrix biedt de oplossing! Het op wetenschap gebaseerde effectieve cardio-interval Sprint 8®-programma: dé sleutel tot meer spiermassa, vermindering van het vetpercentage en een gezond & fit lichaam. En dat in slechts 20 minuten per keer, 3 keer per week.
Sprint 8® is… effectief
Een reeks aan 8 sprints, gevolgd door 90 seconden aan actieve hersteltijd, is dé wetenschappelijk bewezen manier om de productie van het zogeheten ‘groeihormoon’ te stimuleren. De toename van dit hormoon zorgt voor meer energie, meer spiermassa en vermindering van het vetpercentage. Sprint 8®  koppelt de kennis over effectief trainen aan de beste toestellen.  Het is de ultieme combinatie van wetenschap en beweging.

Sprint 8® is… snel
Leden behalen met slechts 20 minuten per keer, 3 x per week, opmerkelijke resultaten. Een voorbeeld van die resultaten is de afname van het vetpercentage, tot wel 27%!

Sprint 8® is… makkelijk
Met één druk op de knop kunnen sporters van start. Het programma is geschikt voor iedereen: van beginners tot ver gevorderd. Leden kunnen zelfs een eigen ‘customized’ programma ontwikkelen!

Het Sprint 8® programma is standaard beschikbaar op de Matrix cardio 7xi, 7xe en 5x apparatuur.

 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie, de wetenschappelijke ‘formule’ achter Sprint 8® en de ervaringen van sporters met deze unieke work-out.  

Contact