Cardiotrainingen zijn er in alle vormen en maten. En het fijne is: er bestaat geen beste work-out. Of een training bij je past hangt af van je lichaamsbouw, uithoudingsvermogen en mindset. En minstens zo belangrijk: de intensiteit. Van welke cardiotraining gaat jouw hart sneller kloppen? Doe de test!

Geef antwoord op volgende zes vragen en ontdek jouw ideale type cardiotraining.

Heb je onze gloednieuw CARDIOLIJN al gezien?

Mix & Match onze Performance, Endurance of Lifestyle series met één van de 5 verschillende soorten consoles. De keuze is aan jou! Of je nou eigenaar bent van een fitnesscentrum, fysiopraktijkboutique of hotel, je kiest voor cardio-apparatuur die aansluit op de wensen & behoeften van jouw sporters, jouw ruimte en jouw budget.

VIRTUAL ACTIVE

Onze Virtual Active workouts nemen enthousiastelingen mee naar exotische locaties over de hele wereld. De prachtig voorwaarts bewegende, high-definition beelden versnellen of vertragen naargelang het tempo van de kijker. De weerstand of helling past zich aan naargelang het terrein.

Landmarks

Maak van traplopen een uitdagende, motiverende en interessante bezigheid dankzij meer dan 20 wereldwijde Landmarks-programma’s. Met Landmarks worden de Stepper- en ClimbMill-workouts spannende tochten naar de top van natuurlijke en artificiële wonderen van de wereld. Elke bestemming bevat schitterende foto’s en een korte beschrijving zodat je leden elke keer wanneer ze het programma laden, hun algemene kennis kunnen vergroten.

Sprint 8

Sprint 8® is een effectief cardio-intervalprogramma. Dé sleutel tot meer spiermassa, vermindering van het vetpercentage en een gezond & fit lichaam. En dat alles in slechts 20 minuten per keer, 3 keer per week. Een reeks aan 8 sprints, gevolgd door 90 seconden aan actieve hersteltijd, is dé wetenschappelijk bewezen manier om de productie van het zogeheten ‘groeihormoon’ te stimuleren. De toename van dit hormoon zorgt voor meer energie, meer spiermassa en vermindering van het vetpercentage. Sprint 8® koppelt de kennis over effectief trainen aan de beste toestellen. Het is de ultieme combinatie van wetenschap en beweging.